Διεθνή

«Fashion Icon of the Decade», η Κένταλ Τζένερ

«Fashion Icon of the Decade», η Κένταλ Τζένερ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λοιπόν, μια απλή πράξη αφαίρεσης δείχνει ότι η 21χρονη Κένταλ Τζένερ, η μικρότερη των Καρντάσιαν, πριν δέκα χρόνια ήταν μόλις 11 χρονών. Άρα πώς είναι δυνατόν να της απονέμεται ο τίτλος «Εμβληματική φιγούρα της δεκαετίας στον κόσμο της μόδας»;

Κι όμως, αυτή είναι η απόφαση του ενημερωτικού ιστότοπου μόδας «The Daily Front Row»: να δώσει, στο πλαίσιο των Fashion Media Awards που απονέμει κάθε χρόνο ? στην Κένταλ τον τιμητικό τίτλο «Fashion Icon of the Decade». Τίτλο που δίνεται για πρώτη φορά τα τελευταία πέντε χρόνια.

Λογικό είναι να βουίξει το διαδίκτυο με την αντίδραση «Ε;»

Ο ιστότοπος «The Daily Front Row» υπερασπίστηκε την απόφασή του με δελτίο το οποίο έστειλε στην εφημερίδα «The Huffington Post», επικεντρώνοντας κυρίως στους followers της Κένταλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «Ζούμε σε μια ψηφιακή δεκαετία, και η Κένταλ είναι η απόλυτη επιρροή όσον αφορά το στυλ. Η ψηφιακή γενιά, περισσότερο από ποτέ, στρέφεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να μάθει το τι θα ακολουθήσει, και η Κένταλ έχει 83 εκατομμύρια αφοσιωμένους followers στον λογαριασμό της στο Instagram, πολλοί από τους οποίους αντιγράφουν το στυλ της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X