Διεθνή

Φρικαλέο: Αποκεφάλισε τον σύντροφό της που ήταν και πεθερός της

Φρικαλέο: Αποκεφάλισε τον σύντροφό της που ήταν και πεθερός της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα εξιχνίασαν οι αρχές στην Νεβάδα των ΗΠΑ. Μία 45χρονη σκότωσε τον 47χρονο σύντροφό της, ο οποίος είναι και πεθερός της.

Το έγκλημα αποκαλύφθηκε όταν η μητέρα του θύματος βρήκε την σορό του 47χρονου Τζόναθαν Τζέιμς Γούιλετ σκεπασμένο μέσα σε ματωμένες κουβέρτες. Ο 47χρονος βρισκόταν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού του και το κεφάλι του δεν βρισκόταν στον ίδιο χώρο.

Σύμφωνα με αμερικανικά ΜΜΕ, η αστυνομία ακόμη δεν έχει βρει το κεφάλι του θύματος. Το έγκλημα φέρεται να έχει γίνει με μπαλτά που κλάπηκε από το σπίτι της μητέρας του.

Για την δολοφονία συνελήφθη η 45χρονη Ντεβίν Μάικλς, που είχε αποκτήσει δύο κορίτσια με τον 47χρονο. Ωστόσο η 45χρονη είναι παντρεμένη με τον γιο του θύματος. Ο γιος του 47χρονου φέρεται να υποστήριξε στις αρχές ότι ο γάμος τους «δεν είναι ένας τυπικός γάμος και παντρεύτηκαν για να βοηθήσει την Ντεβίν με τα ιατρικά θέματα της».

Κατά την ανάκριση η Ντεβίν Μάικλς αποκάλυψε ότι ο σύντροφος την κακοποιούσε και είχε υποχρεώσει ένα από τα παιδιά τους να κάνει μπάνιο μπροστά του. Την ημέρα της δολοφονίας η 45χρονη υποστήριξε ότι βρισκόταν στο κρεβάτι με το θύμα και του έτριβε την πλάτη. Όταν της ζήτησε να κάνουν κάποια σεξουαλική πράξη τότε εκείνη τον χτύπησε στο κεφάλι με ένα ξύλινο ρόπαλο, φέρεται να υποστήριξε στους αστυνομικούς η Μάικλς.

Η Μάικλς τύλιξε την σορό του συντρόφου της σε κουβέρτες και στη συνέχεια είπε στην μητέρα του ότι ο γιος ήταν μεθυσμένος και κοιμάται. Μέχρι στιγμής η 45χρονη δεν έχει παραδεχθεί ότι αποκεφάλισε τον σύντροφό της και ακόμη αναμένονται τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης, που θα καθορίσουν τα αίτια θανάτου του 47χρονου.

«Η Ντεβίν δήλωσε ότι δεν ήθελε να σκοτώσει τον Τζόναθαν και το μόνο που ήθελε ήταν να τον τραυματίσει ώστε να πρέπει να πάει στο νοσοκομείο επειδή ήθελε να φύγει από την μέση για να δει τι θα μπορούσε να κάνει με τα παιδιά της», σημειώνεται στο ένταλμα σύλληψης της 45χρονης.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X