Διεθνή

Γονείς-τέρατα κρατούσαν γυμνό σε κλουβί το 6χρονο κοριτσάκι τους και το τάιζαν σκυλοτροφή!

Γονείς-τέρατα κρατούσαν γυμνό σε κλουβί το 6χρονο κοριτσάκι τους και το τάιζαν σκυλοτροφή!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στις ΗΠΑ η υπόθεση ενός διεστραμμένου ζεύγους στην Πενσιλβάνια των ΗΠΑ, που βασάνιζαν το 6χρονο παιδί τους κρατώντας το κλειδωμένο και γυμνό, μέσα σε crate σκύλου!

Η φρικιαστική κακοποίηση της 6χρονης αποκαλύφθηκε όταν αστυνομικοί κλήθηκαν στο σπίτι της οικογένειας, καθώς το κοριτσάκι είχε βρεθεί αναίσθητο. Μπαίνοντας στον χώρο, οι άνδρες των αρχών ήρθαν αντιμέτωποι με ένα πρωτοφανές και αηδιαστικό θέαμα.

 

Το διαμέρισμα βρισκόταν σε άθλια κατάσταση, παντού υπήρχαν περιττώματα σκύλων, ούρα και σκουπίδια. Το παιδί ήταν υποθερμικό, υποσιτισμένο και βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. 

Σε φωτογραφία που ήρθε στη δημοσιότητα, διακρίνεται το κλουβί σκύλου, στο οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες των 5 αδερφών της 6χρονης, κρατούσαν δεμένο το κοριτσάκι, γυμνό και το τάιζαν με σκυλοτροφή. Τα παιδιά κατήγγειλαν ότι οι γονείς τους χτυπούσαν την 6χρονη, ενώ όλα είχαν υποστεί κακοποίηση.

Ο 37χρονος Τζέικομπ Γουίλιαμ Γουέι και η 33χρονη Μίμι Αν Φροστ συνελήφθησαν και πλέον είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για βαριά επίθεση, διαφθορά ανηλίκων, στραγγαλισμό, απλή επίθεση, θέτοντας σε κίνδυνο την ευημερία των παιδιών, σύμφωνα με αξιωματούχους.

«Το 6χρονο παιδί έμεινε σε αυτό το κλουβί γυμνό χωρίς φαγητό. Θα τιμωρούνταν αν μπορούσε να ξεφύγει από αυτό το κλουβί για να πάει να πάρει φαγητό. Και για να χειροτερέψουν τα πράγματα, υπάρχουν στοιχεία ότι τουλάχιστον μερικά από αυτά τα παιδιά μπορεί να συμμετείχαν στην κακοποίηση με τους γονείς», ανέφερε μάρτυρας στο WTAE.

«Είμαι αθώος, αυτό είναι» δήλωσε ο πατέρας στο KDKA κατά την διάρκεια της σύλληψής του ενώ αρνήθηκε  όταν τον ρώτησαν αν έκλεισε την κόρη του σε κλουβί.

Οι αξιωματούχοι λένε ότι τα στοιχεία δείχνουν «σοβαρή» κακοποίηση και το κορίτσι είναι τυχερό που είναι ζωντανό.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X