Auto - Moto

Honda CBR600RR 2021: Φήμες τέλος, είναι επίσημο! video

Honda CBR600RR 2021: Φήμες τέλος, είναι επίσημο! video
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήδη από τον περασμένο Μάρτιο το ιαπωνικό περιοδικό Young Machine μετέδιδε πως η Honda ετοιμάζει την ανανέωση του CBR600RR στα πρότυπα του νέου Fireblade. Δύο μήνες αργότερα, η είδηση έγινε πιο συγκεκριμένη, θέλοντας την παρουσίασή του να έρχεται σε αγώνα MotoGP.

Η ουσία τελικώς είναι πως οι φήμες είχαν δίκιο και ακόμη και η ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του ιαπωνικού Τύπου ήταν κοντά στην πραγματικότητα.

Yamaha Tracer 700 GT: Το «συνέλαβαν» δοκιμαζόμενο σε… αστυνομική έκδοση!

Πλέον, από τη στιγμή που η Honda διένειμε ένα επίσημο teaser για την επικείμενη επιστροφή του θρυλικού της supersport, μπορούμε με πάσα επισημότητα να το περιμένουμε, στυλιζαρισμένο στη νέα αισθητική της οικογένειας CBR.

Η Honda… μίλησε!

Το βίντεο δεν αποκαλύπτει και πολλά περισσότερα, ωστόσο οι πληροφορίες που μας έρχονται από τις ΗΠΑ επιμένουν πως αυτό ίσως να μην προορίζεται για την παγκόσμια αγορά, αλλά μόνο για τις χώρες που η μοτοσυκλέτα συνέχισε να πωλείται κανονικά ενόσω στην Ευρώπη η Honda είχε αποφασίσει να μην το ενημερώσει κατά τις Euro 5.

Στον αντίποδα, δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε πως μια εταιρεία με το μέγεθος της Honda θα μπει στη διαδικασία να ανανεώσει το μοντέλο αγνοώντας τις μισές αγορές του κόσμου.

ΜV Agusta Superveloce 800: Αντέχετε να δείτε… αυτή την παρουσίαση; video

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν στις 21 Αυγούστου 2020, όπως λέει και το bikeit. Τότε που αναμένεται η επίσημη παρουσίαση του νέου CBR600RR – χωρίς RR-R όπως αποκαλύπτει το βίντεο.

Δείτε το βίντεο-teaser

https://www.youtube.com/watch?v=lSvf-XbVWl8&feature=emb_title

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X