Διεθνή

ΗΠΑ: Ένοπλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της Γ.Γ του Μίσιγκαν

ΗΠΑ: Ένοπλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν στο σπίτι της Γ.Γ του Μίσιγκαν
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία προέβη η Γενική Γραμματέας του Μίσιγκαν, Τζόσλιν Μπένσον, κάνοντας λόγο για δεκάδες ένοπλους διαδηλωτές που συγκεντρώθηκαν με απειλητικές διαθέσεις έξω από το σπίτι της, φωνάζοντας «Σταματήστε την Κλοπή».

Η γενική γραμματέας του Μίσιγκαν, Τζόσλιν Μπένσον, κατήγγειλε πως δεκάδες ένοπλοι διαδηλωτές συγκεντρώθηκαν, με απειλητικές διαθέσεις, έξω από το σπίτι της το Σάββατο το βράδυ, φωνάζοντας «ψευδείς» ισχυρισμούς περί νοθείας στις πρόσφατες προεδρικές εκλογές.

Οι διαδηλωτές, που έκαναν πορεία έξω από το σπίτι της Μπένσον, κρατούσαν πλακάτ που έγραφαν «Σταματήστε την Κλοπή» και φώναζαν το ίδιο σύνθημα, σύμφωνα με διάφορα βίντεο που ανήρτησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Σε μια ανακοίνωση που δημοσίευσε στο Twitter χθες, η Μπένσον είπε ότι οι διαδηλωτές επιχειρούν να διασπείρουν ψευδείς πληροφορίες σχετικά με την ασφάλεια και την ακρίβεια του αμερικανικού εκλογικού συστήματοςL

«Τα αιτήματα που φώναζαν έξω από το σπίτι μου ήταν ξεκάθαρα, δυνατά και απειλητικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Μπορεί να έκλεινα τη Θεσσαλονίκη νωρίτερα αλλά δεν υπήρχε τέτοια εισήγηση – Χριστούγεννα με 9 άτομα

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X