Διεθνή

Κάτι πολύ ανησυχητικό συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Η Πρόεδρος των Ελλήνων Γιατρών στο Λονδίνο ερμηνεύει ιατρικά τις σχετικές ανακοινώσεις (βίντεο)

Κάτι πολύ ανησυχητικό συμβαίνει με την υγεία της Κέιτ Μίντλετον: Η Πρόεδρος των Ελλήνων Γιατρών στο Λονδίνο ερμηνεύει ιατρικά τις σχετικές ανακοινώσεις (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την ασθένεια της Κέιτ Μίντλετον. Η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου, Κική Σονίδου, μίλησε στο Action 24 για τους φόβους που υπάρχουν σχετικά με την υγεία της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

«Το χειρότερο ενδεχόμενο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα, καρκίνοι που χρειάζονται μεγάλης διάρκειας νοσηλεία, δεν μπορεί να αποκλειστεί», είπε η κ. Σονίδου.

 

Επεσήμανε την εξωστρέφεια των ανακτόρων που μέσα σε δύο ώρες ανακοίνωσαν τόσο τα ανησυχητικά νέα για την Κέιτ Μίντλετον, όσο και την«υπερτροφία του προστάτη» για την οποία θα υποβληθεί σε επέμβαση ρουτίνας ο Βασιλιάς Κάρολος.

Τόνισε παράλληλα ότι η όποια άλλη δημοσίευση για την κατάσταση της υγείας της, «δεν βοηθάει ούτε την ίδια ούτε τα παιδιά τους, γιατί πρέπει να αποτραπούν ακραίες αντιδράσεις από τον κόσμο που θα υπάρξουν σίγουρα, αν μαθευτεί κάτι αρνητικό».

 

«Δε θέλω να είμαστε τώρα όλοι αγγελιοφόροι κακών ειδήσεων, αλλά σίγουρα παραπέμπει σε κάτι πολύ άσχημο που μπορεί να αφορά το πάγκρεας ή το έντερο ή κάποιο λέμφωμα. Σε αυτές τις τρεις πιθανές διαγνώσεις κινούμαστε και η συντριπτική πλειοψηφία πιστεύει ότι πρόκειται για κακοήθεια. Ακόμα και μια υστερεκτομή, ένα γυναικολογικό χειρουργείο, δεν είναι παραπάνω από δυο μέρες νοσηλείας στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άρα καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι πιο περίπλοκο και οι απόψεις διίστανται.

Δεν είναι μια επέμβαση ρουτίνας όταν πας σε ένα ιδιωτικό νοσοκομείο του Λονδίνου, αρκετά εξειδικευμένο σε καρκίνους.

 

Εκεί έχουν νοσηλευτεί και μέλη της βασιλικής οικογένειας στο παρελθόν και πολλοί επώνυμοι. Έχει μια εξειδικευμένη ομάδα σε λαπαροσκοπική χειρουργική που είναι πολύ καλή σε δύσκολες περιπτώσεις και περίεργα ιατρικά περιστατικά.

Όταν μια νέα γυναίκα φαινομενικά υγιής, θα μείνει στο νοσοκομείο δύο εβδομάδες, ενώ γνωρίζουμε πολύ καλά ότι χρόνοι νοσηλείας είναι πάρα πολύ μικροί στο Ηνωμένο Βασίλειο για να αποφεύγουμε ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις, καταλαβαίνουμε ότι πρόκειται για κάτι σοβαρό. Απλώς η επιλογή τους ήταν να μην βγουν πολλά προς την δημοσιότητα», κατέληξε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Γιατρών του Ηνωμένου Βασιλείου.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X