Διεθνή

Κύπρος: Χειροπέδες σε άνδρα με μαχαίρι – Εισέβαλε στον χώρο όπου βρισκόταν ο Πάπας

Κύπρος: Χειροπέδες σε άνδρα με μαχαίρι – Εισέβαλε στον χώρο όπου βρισκόταν ο Πάπας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ειδικότερα, αστυνομικοί συνέλαβαν έναν αλλοδαπό άνδρα, ηλικίας 43 ετών, κατά τη διαδικασία ελέγχου ατόμων που μετέβαιναν στο Νέο Στάδιο Γυμναστικού Συλλόγου «Τα Παγκύπρια» για τη λειτουργία του Πάπα, όπως γράφει η «Καθημερινή» της Κύπρου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, στην κατοχή του βρέθηκε μαχαίρι.

Ο Πάπας τέλεσε την προσευχή στα «Παγκύπρια» παρουσία χιλιάδων πιστών. Κατά την ομιλία του είπε μεταξύ άλλων «αγαπητοί εν Χριστώ αδελφοί και αδελφές, χαίρομαι που είμαστε εδώ συγκεντρωμένοι και που βλέπω ότι ζείτε με χαρά τη λυτρωτική διακήρυξη του Ευαγγελίου» όπως μεταδίδει το sigmalive.com.

«Μπροστά στο σκοτάδι του καθενός και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε στην Εκκλησία και την κοινωνία, καλούμαστε να ανανεώσουμε την αδελφοσύνη.

Εάν παραμένουμε χωρισμένοι μεταξύ μας, αν ο καθένας σκέφτεται μόνο τον εαυτό του ή ενδιαφέρεται μόνο και μόνο για το μικρό του περιβάλλον, εάν δεν αποδεχόμαστε ο ένας τον άλλον, δεν υπάρχει διάλογος, δεν προχωράμε μαζί και, επομένως, δεν μπορούμε να αναρρώσουμε πλήρως από την τύφλωσή μας» είπε σε άλλο σημείο.

Σημειώνεται πως ο Πάπας Φραγκίσκος ολοκληρώνει το πρόγραμμά του στην Κύπρο αύριο το πρωί, οπότε και θα αναχωρήσει για την Ελλάδα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X