Διεθνή

Λιζ Τρας: Μόνο ένας στους επτά Βρετανούς πιστεύει ότι θα είναι καλύτερη πρωθυπουργός

Λιζ Τρας: Μόνο ένας στους επτά Βρετανούς πιστεύει ότι θα είναι καλύτερη πρωθυπουργός
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Λιζ Τρας: Μια δημοσκόπηση της YouGov που διενεργήθηκε σε δείγμα 2.488 ενηλίκων δείχνει ότι η εικόνα που έχουν οι περισσότεροι Βρετανοί δεν είναι και τόσο θετική για τη νέα πρωθυπουργό τους. Μόλος το 14% αναμένει ότι η Τρας θα κάνει «καλύτερη δουλειά» από τον Τζόνσον ενώ το 27% πιστεύει ότι θα είναι χειρότερη.

Μόνο ένας στους επτά Βρετανούς πιστεύει ότι η Λιζ Τρας θα είναι καλύτερη πρωθυπουργός σε σύγκριση με τον Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με μια δημοσκόπηση της εταιρείας YouGov. Σχεδόν ένας στους τέσσερις έχει την αίσθηση ότι θα είναι χειρότερη.

Η Τρας, που θα αναλάβει επισήμως αύριο τα καθήκοντά της, θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια σειρά προβλημάτων, από την επιδείνωση της κρίσης του κόστους διαβίωσης, μέχρι την ύφεση.

Η δημοσκόπηση της YouGov διενεργήθηκε σε δείγμα 2.488 ενηλίκων.

Η Τρας, που στο παρελθόν έχει δηλώσει ότι προτιμάει τις περικοπές φόρων από τα «επιδόματα», υποσχέθηκε την Κυριακή ότι κατά την πρώτη εβδομάδα της στην πρωθυπουργία θα αναλάβει αμέσως δράση για να αντιμετωπίσει τους αυξημένους λογαριασμούς ενέργειας και να αυξήσει τα ενεργειακά αποθέματα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X