Show Biz

Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το μωρό και η απόπειρα αυτοκτονίας

Μέγκαν Μαρκλ: Η συγκλονιστική αποκάλυψη για το μωρό και η απόπειρα αυτοκτονίας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αποκαλυπτική ήταν η συνέντευξη που παραχώρησαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ σχετικά με τη ζωή στο παλάτι, την απόφασή τους να αποχωρήσουν από τους κόλπους της και τις σχέσεις που έχουν πλέον με την οικογένεια.

Κατά τη διάρκεια της πολύκροτης συνέντευξης, η Μέγκαν Μαρκλ αποκάλυψε τις σκέψεις που έκανε να αυτοκτονήσει, τις μέρες που ήταν ακόμη μέλος της βασιλικής οικογένειας. «Πίστευα ότι ήταν καλύτερο για όλους» είπε, αναφερόμενη στην πίεση που βίωσε στο παλάτι.

«Γνώριζα ότι εάν δεν το έλεγα, θα το έκανα. Δεν ήθελα να ζω πλέον. Και αυτή ήταν μία πολύ ξεκάθαρη και αληθινά τρομοκρατική σκέψη που είχα συνεχώς» είπε στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

Ισχυρίστηκε, δε, πως ζήτησε βοήθεια αλλά δεν της δόθηκε από το τμήμα δημοσίων σχέσεων του παλατιού με την αιτιολογία ότι δεν είναι «αμειβόμενο» μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Ρατσισμός απέναντι στο αγέννητο παιδί της

Η Μέγκαν Μαρκλ, έκανε όμως λόγω και για ρατσισμό από πλευράς παλατιού που είχε εκφράσει ανησυχίες σχετικά με το πόσο σκουρόχρωμο θα ήταν το παιδί που κυοφορούσε.

Ο λόγος για τον Άρτσι, το πρώτο παιδί του ζεύγους που ήρθε στον κόσμο τον Μάιο του 2019. Ο μικρός, όπως είπε η Μαρκλ, δεν έλαβε επίσημο τίτλο καθώς άλλαξαν οι κανονισμοί πριν από τη γέννησή του για να αποφευχθεί αυτό.

«Εκείνους τους μήνες, όταν ήμουν έγκυος, υπήρχε μία συζήτηση για το ότι δεν θα λάβει προστασία, δεν θα λάβει τίτλο, και υπήρχαν, επίσης, ανησυχίες και συζητήσεις για το πόσο σκουρόχρωμο μπορεί να ήταν το δέρμα του όταν γεννιόταν».

Ρωτήθηκε για το ποιος είχε εκφράσει αυτή την ανησυχία, αλλά αρνήθηκε να τον κατονομάσει σημειώνοντας πως «θα ήταν πολύ επιβλαβές για εκείνους».

Ο Χάρι, παράλληλα, δήλωσε «σοκαρισμένος» από το γεγονός και ισχυρίστηκε πως η συζήτηση περί του παιδιού άρχισε αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της σχέσης του με τη Μέγκαν.

Σχεδίασαν το «Megxit» πριν από τον γάμο τους

Στις 8 Ιανουαρίου του 2020 το ζευγάρι ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τις επίσημες υποχρεώσεις του στη βασιλική οικογένεια, ωστόσο η απόφαση για το «Megxit» είχε ληφθεί πολύ νωρίτερα.

Παρότι τα μέσα ενημέρωσης ισχυρίστηκαν πως επρόκειτο για απόφαση με την υπογραφή της Μαρκλ –εξού και το «Megxit»– ο πρίγκιπας Χάρι δήλωσε πως ήταν αυτός που πήρε την απόφαση «και τους έσωσε».

«Μπορείς να φανταστείς, πόσο λίγο νόημα βγάζει αυτό; Παράτησα τα πάντα για εκείνον. Το σχέδιό μας ήταν να το κάνουμε αυτό για πάντα (σ.σ. να μείνουμε στο παλάτι)».

«Η Κέιτ Μίντλετον με έκανε να κλάψω»

Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης έχουν, πολλάκις, αναφερθεί στην κόντρα της Μέγκαν Μαρκλ με την Κέιτ Μίντλετον. Δημοσιεύματα, μάλιστα, σημείωναν πως η Μαρκλ είχε κάνει τη σύζυγο του πρίγκιπα Ουίλιαμ να κλάψει σε μία διαφωνία τους για τα φουστανάκια που θα φορούσαν τα παρανυφάκια.

Ωστόσο, η Μαρκλ διέψευσε κατηγορηματικά το συμβάν, αναφέροντας, μάλιστα, πως ήταν η Κέιτ αυτή που την είχε κάνει να κλάψει πριν από τον γάμο της με τον Χάρι. Δεν θέλησε, όμως, να επεκταθεί επί του θέματος καθώς η Μίντλετον τής είχε ζητήσει συγγνώμη και της έστειλε λουλούδια για να απολογηθεί.

«Έκανε ό,τι θα έκανα και εγώ εάν είχα πληγώσει κάποιον. Το να παίρνεις την ευθύνη για αυτό» σημείωσε η Μαρκλ.

Περιέγραψε, ακόμη, τη Δούκισα του Κέιμπριτζ ως «καλό άνθρωπο» και τόνισε ότι μοιράστηκε την παραπάνω ιστορία όχι για να την ψέξει, αλλά γιατί πιστεύει πως και η ίδια θα ήθελε να αποκατασταθεί η αλήθεια.

Ακόμη, στην ίδια συνέντευξη, το ζευγάρι απέρριψε ότι αιφνιδίασε τη βασίλισσα Ελισάβετ με την απόφασή του να αποχωρήσουν από τα βασιλικά του καθήκοντα.

«Δεν αιφνιδίασα ποτέ τη γιαγιά μου, τη σέβομαι πάρα πολύ. Είναι η συνταγματάρχης μου, σωστά; Θα είναι για πάντα» είπε ο Χάρι.

Παράλληλα, η σύζυγός του είπε ότι είχαν τρεις τηλεφωνικές επικοινωνίες με τη βασίλισσα πριν ανακοινώσουν την τελική τους απόφαση δημοσίως.

Μάλιστα, ο Χάρι σημείωσε ότι είχε μιλήσει και με τον πατέρα του, «πριν σταματήσει να δέχεται τα τηλεφωνήματά μου». Ερωτώμενος γιατί δεν του μιλάει, ο ίδιος απάντησε πως λόγος είναι το ότι «πήρα την κατάσταση στα χέρια μου».

Σχετικά με τη βασίλισσα, η Μαρκλ τόνισε πως η βασίλισσα ήταν πάντα «υπέροχη» απέναντί της. «Μου άρεσε πολύ να κάνουμε παρέα».

Ακόμη, θυμήθηκε τη στιγμή που η βασίλισσα της δώρισε ένα ζευγάρι μαργαριταρένια σκουλαρίκια και ένα κολιέ το 2018, κατά την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους.

Η σχέση Χάρι – Ουίλιαμ

Όσον αφορά στη σχέση του με τον αδελφό του, ο Χάρι επανέλαβε τη δήλωση που είχε κάνει το 2019 όταν είχε αναφέρει ότι «είναι σε διαφορετικά μονοπάτια», αλλά τόνισε το πόσο πολύ τον αγαπάει.

Η σχέση του με τον πατέρα του, όμως, φαίνεται να έχει δεχθεί πολύ ισχυρότερο πλήγμα.

Τον τελευταίο χρόνο, όπως είπε ο Χάρι, έχει μιλήσει περισσότερο με τη βασίλισσα απ’ ό,τι με τον πατέρα του. Όπως είπε, νιώθει απογοητευμένος από τον πατέρα του «γιατί έχει περάσει κάτι ανάλογο, ξέρει τον πόνο… και ο Άρτσι είναι το εγγόνι του».

«Θα τον αγαπάω για πάντα, αλλά υπάρχει μεγάλος πόνος για το ό,τι συνέβη και θα προσπαθήσω να θέσω ως προτεραιότητά μου τη βελτίωση της σχέσης μας».

Το φύλο του δεύτερου παιδιού τους

Τέλος, το ζεύγος αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου παιδιού τους, αναφέροντας πως η Μαρκλ είναι έγκυος και περιμένει να γεννήσει κοριτσάκι.

.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X