Διεθνή

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο έγινε viral το…πόδι του βασιλιά Καρόλου

Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο έγινε viral το…πόδι του βασιλιά Καρόλου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο βασιλιάς Κάρολος έγινε viral για έναν λόγο που δεν τον φαντάζεστε. Πρώτον γιατί έβγαλε τα παπούτσια του σε δημόσιο χώρο και δεύτερο γιατί δεν φρόντισε να φορέσει καινούργιες κάλτσες και έτσι… η τρύπα στην κάλτσα του έγινε… πηγή σχολιασμού.

Μαζί με την σύζυγό του, Καμίλα, επισκέφθηκαν  ένα ιστορικό τζαμί στο Brick Lane στο ανατολικό Λονδίνο. Ο βασιλιάς Κάρολος επέλεξε ένα μακρύ μαύρο παλτό με ένα πουκάμισο και γραβάτα ενώ η Καμίλα φόρεσε ένα κομψό λευκό μακρύ παλτό.

Όταν έφτασαν στο τζαμί, η Καμίλα πρόσθεσε μια μαντίλα. Και όταν ήρθε η ώρα να βγάλει τα παπούτσια του, ο Κάρολος αποκαλύφθηκε ότι η κάλτσα στο δεξί του πόδι είχε μια τρύπα.

Αρκετοί σχολίασαν στα κοινωνικά δίκτυα ότι ο Κάρολος έπαθε κάτι που μπορεί να συμβεί στον καθένα μας. Ο χρήστης @camillaregbrit έγραψε στο Twitter: «Ακόμη και ο βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου έχει μια τρύπα στην κάλτσα του».

Ένας άλλος βασιλικός παρατηρητής, ο @royalinstablog απάντησε: “Πρέπει να βγάλει τα λεφτά της”. Ο χρήστης του Twitter @murphyheather_ πρόσθεσε: «Ξέρω ότι θα υπάρξει κριτική, αλλά το βρίσκω εξαιρετικά ανθρώπινο».

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X