Διεθνή

Οργιο φημών ότι ο Κάρολος είναι άρρωστος-Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος

Οργιο φημών ότι ο Κάρολος είναι άρρωστος-Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι φήμες οργιάζουν ότι ο βασιλιάς Κάρολο Γ της Βρετανίας έχει μεγάλα προβλήματα υγείας. Το γερμανικό εβδομαδιαίο περιοδικό ΟΚ αναφέρει ότι μετά το θάνατο της Ελισάβετ Β’ ο βασιλιάς δεν θα ήταν καλά ψυχικά και σωματικά. Μάλιστα υποστηρίζει ότι οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος.

Οι ειδικοί κάνουν λόγο για μια «τεράστια κρίση» που θα πρέπει να ξεπεράσει. Είναι όμως ο 73χρονος έτοιμος για τη θέση του επικεφαλής του βρετανικού κράτους για την οποία προετοιμάζεται σε όλη του τη ζωή; Σύμφωνα με πολλές πηγές και υπαλλήλους του παλατιού που επικαλείται το περιοδικό ΟΚ, ο Κάρολος δεν είναι έτοιμος. «Πάσχει από κατάθλιψη και έχει πει στη σύζυγό του Καμίλα ότι η νέα του ζωή είναι πολύ δύσκολη γι’ αυτόν. Είναι κουρασμένος και πανικόβλητος για το τι τον περιμένει ως βασιλιά», γράφει το περιοδικό.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Αυτός που πρόκειται να στεφθεί στις 6 Μαΐου θα υποφέρει και από «καρδιακή ανεπάρκεια». Τα χέρια του θα είναι ένα ξεκάθαρο σημάδι αυτού. «Τα κόκκινα και πρησμένα δάχτυλά του μπορεί να υποδηλώνουν οίδημα, το οποίο είναι σημάδι καρδιακής ανεπάρκειας», προειδοποιούν οι γιατροί με τους οποίους επικοινώνησε το ΟΚ. «Εάν η καρδιά είναι πολύ αδύναμη, το αίμα δεν αντλείται στα άκρα».

Αρκετοί άνθρωποι στο παλάτι φέρονται να ανησυχούν και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει ήδη ενημερωθεί για την κατάσταση. «Οι γιατροί είπαν στον Ουίλιαμ να είναι έτοιμος. Η βασιλεία του βασιλιά Καρόλου θα είναι μία από τις συντομότερες των τελευταίων 200 ετών. Ακόμη και πριν από τον θάνατο της βασίλισσας, η υγεία του είχε ήδη προκαλέσει ανησυχία για τους ίδιους λόγους. Πράγματι, ήδη από το 2019, τα πρησμένα χέρια και δάχτυλά του είχαν προκαλέσει ανησυχία», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X