Διεθνή

Oυίσκι… «Game of Thrones» από το Johnnie Walker! [vid]

Oυίσκι… «Game of Thrones» από το Johnnie Walker! [vid]
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το ουίσκι έχει το Johnnie Walker του, το «Game of Thrones» έχει τους White Walkers του. Κι έπρεπε να φτάσουμε κοντά στην τελευταία σεζόν της σειράς για να σκεφτεί κάποιος να… συνδυάσει αυτά τα δύο!

Τι είναι το ουίσκι του Game of Thrones

Μετά από τα κρασιά και τις μπύρες «Game of Thrones» – αλλά και τη βότκα Icelandic Mountain που έβγαλε το «Βουνό» της σειράς, ο Ισλανδός Χάφθορ Μπγιόρνσον – έρχεται το ουίσκι White Walker, προϊόν συνεργασίας της Diageo με το δίκτυο HBO.

Το παραπάνω βίντεο που ανέβασε το Johnnie Walker στα social media, με βαρέλια ουίσκι στο χιόνι και το σύνθημα «Scotch is Coming» προκάλεσε αναταραχή στους φίλους της σειράς, που ζήτησαν περισσότερες πληροφορίες με σχόλια κάτω από το βίντεο. Η μόνη πληροφορία που έδωσαν από το Johnnie Walker απαντώντας στα σχόλια ήταν ότι το ουίσκι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο.

Δεν γνωρίζουμε επομένως αν θα είναι ένα εντελώς νέο blend δημιουργημένο για την τελευταία σεζόν του «Game of Thrones»… Ή απλά ένα καινούργιο μπουκάλι εμπνευσμένο από τη σειρά.

https://www.youtube.com/watch?v=Y5iEYnAQAMM

Πέρυσι το Johnnie Walker είχε κυκλοφορήσει ένα μπουκάλι εμπνευσμένο από την ταινία «Blade Runner 2049». Όπως αναφέρει το insider.gr, τον περασμένο Μάρτιο κυκλοφόρησε τη συλλεκτική σειρά Jane Walker για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X