Διεθνή

Παρίσι: «Έγδυσαν» Ρώσους τουρίστες

Παρίσι: «Έγδυσαν» Ρώσους τουρίστες
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θύματα ληστείας από κουκουλοφόρους έπεσαν χθες στο Παρίσι τρεις Ρώσοι τουρίστες, λίγο αφότου πάτησαν το πόδι τους στην «πόλη του φωτός», έξω από το αεροδρόμιο Μπουρζ, βόρεια της γαλλικής πρωτεύουσας.

Οι βαλίτσες των θυμάτων περιείχαν κοσμήματα και ρούχα αξίας πολλών χιλιάδων ευρώ, όπως έγινε γνωστό σήμερα από αστυνομικές πηγές.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 22:30 (τοπική ώρα, 23:30 ώρα Ελλάδας), ένα αυτοκίνητο έπεσε πάνω στο ταξί που μετέφερε τους τουρίστες. Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τέσσερις άνθρωποι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες. Πήραν τις τρεις βαλίτσες και έφυγαν. Από το περιστατικό δεν υπάρχουν τραυματίες.

Σύμφωνα με τους τουρίστες και όπως αναμεταδίδει το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, στις βαλίτσες τους υπάρχουν κοσμήματα και ρούχα εκτιμώμενης αξίας μεταξύ 432.000 και 864.000 ευρώ.

Πάντως, οι ληστείες που έχουν στόχο αυτοκίνητα ή ταξί από και προς αεροδρόμια του Παρισιού δεν είναι σπάνιες. Τον Μάρτιο συνελήφθησαν από τη Γαλλική Αστυνομία 14 νεαροί, που φέρονται να διέπραξαν στη διάρκεια ενός έτους 88 επιθέσεις εναντίον αυτοκινήτων τα οποία είχαν «φρακάρει» στην κίνηση της γαλλικής πρωτεύουσας.

Φωτογραφία αρχείου

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X