Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός ο κάμεραμαν του Fox News Πιερ Ζακρζέφσκι

Πόλεμος στην Ουκρανία: Νεκρός ο κάμεραμαν του Fox News Πιερ Ζακρζέφσκι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας εικονολήπτης του Fox News σκοτώθηκε στην Ουκρανία ενώ έκανε ρεπορτάζ για τον πόλεμο με τη Ρωσία, ανέφερε το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο την Τρίτη.

Ο Pierre Zakrzewski σκοτώθηκε στην Χορένκα, μια πόλη έξω από την πρωτεύουσα της χώρας, Κίεβο. Ο Ζακρζέφσκι σκοτώθηκε στην ίδια επίθεση που τραυμάτισε τον ανταποκριτή του Fox News στην Ουκρανία, Μπέντζαμιν Χολ.

«Ο Πιερ ήταν ένας φωτογράφος εμπόλεμης ζώνης που κάλυψε σχεδόν κάθε διεθνή ιστορία για το FOX News από το Ιράκ μέχρι το Αφγανιστάν και τη Συρία κατά τη μακρόχρονη θητεία του μαζί μας», ανέφερε το δίκτυο σε επίσημη δήλωση. «Το πάθος και το ταλέντο του ως δημοσιογράφος ήταν απαράμιλλα», πρόσθεσε.

Δείτε εδώ το βίντεο από τη στιγμή που το Fox News ανακοινώνει τον θάνατο του κάμεραμαν στο Κίεβο.

Ο Ζακρζέφσκι ήταν μέλος της αποστολής του Fox News στην Ουκρανία, μαζί με τον Βρετανό δημοσιογράφο Μπέντζαμιν Χολ, ο οποίος επίσης έχει τραυματιστεί σοβαρά.

Μετά την επιβεβαίωση της τραγικής είδησης, πληθώρα δημοσιογράφων ανάρτησε μηνύματα για τον θάνατο του Ζακρζέφσκι, αναφέροντας την τεράστια εμπειρία του σε πολεμικές ανταποκρίσεις και το πόσο καλός συνάδελφος ήταν.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X