Αθλητισμός

Ρονάλντο: Έκλαψε σαν παιδί για τον πατέρα του! (vid)

Ρονάλντο: Έκλαψε σαν παιδί για τον πατέρα του! (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όπως δεν τον έχουμε ξαναδεί είδαμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο…

Ο άσσος της Γιουβέντους μίλησε για την προσωπική του ζωή και ξέσπασε σε κλάματα, όταν έφθασε η ώρα να σχολιάσει το χαμό του πατέρα του στην παιδική του ηλικία.

«Με λυπεί που δεν βλέπει ότι είμαι ο πρώτος… Κατακτώ τρόπαια και δεν είναι εκεί. Δεν είδε ποτέ πόσο σπουδαίος έγινα. Με βλέπει η οικογένειά μου, η μητέρα μου, τα αδέρφια μου, ο μεγάλος μου γιος καταλαβαίνει… Αλλά ο πατέρας μου δεν πρόλαβε τίποτα…».

Ο αστέρας του παγκοσμίου ποδοσφαίρου μίλησε και για την υπόθεση του φερόμενου βιασμού μιας γυναίκας από τον ίδιο. Μια υπόθεση που να θυμίσουμε κατέρρευσε λόγω έλλειψης των απαραίτητων αποδείξεων που θα έπρεπε εξ αρχής να προσκομίσει η γυναίκα…

«Παίζουν με την αξιοπρέπειά σου… Είναι δύσκολο. Έχει σύντροφο, οικογένεια, παιδιά. Όταν παίζουν με την ειλικρίνειά σου είναι δύσκολο. Κακό. Θυμάμαι μια μέρα ήμουν στο σαλόνι με τη σύντροφό μου και βλέπαμε τηλεόραση και έλεγαν στις ειδήσεις “ο Κριστιάνο έκανε αυτό κι αυτό…”. Άκουσα τα παιδιά να κατεβαίνουν τα σκαλιά και άλλαξα κανάλι γιατί αισθάνθηκα ντροπή. Άλλαξα κανάλι για να μην το δει ο μεγάλος μου γιος και ακούσει ότι λένε άσχημα πράγματα για τον πατέρα του. Αισθάνθηκα πολύ άσχημα για να είμαι ειλικρινής».

Δείτε τον Ρονάλντο να ανοίγει την καρδιά του

https://twitter.com/GMB/status/1173466139302813698

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X