Διεθνή

Σκάνδαλο Weinstein- Mimi Haleyi: «Μου έκανε στοματικό έρωτα ενώ είχα περίοδο»

Σκάνδαλο Weinstein- Mimi Haleyi: «Μου έκανε στοματικό έρωτα ενώ είχα περίοδο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι αποκαλύψεις συνεχίζουν να πέφτουν «βροχή» για τη  σεξουαλική κακοποίηση στο Χόλιγουντ, για το σκάνδαλο Harvey Weinstein.

«Μου έκανε στοματικό έρωτα ενώ είχα περίοδο. Ήμουν τρομοκρατημένη. Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Δεν θα ήθελα να μου το κάνει κανείς αυτό ακόμα και αν ήταν σύντροφός μου», δήλωσε η Mimi Haleyi, η πρώην βοηθός παραγωγής του Harvey Weinstein, ενώ συνοδευτόταν από τη δικηγόρο της Gloria Allred.

Όλα έγιναν, όπως υποστηρίζει η Mimi Haleyi, το 2006 όταν επισκέφθηκε τον Harvey Weinstein στο λοφτ του στο Σόχο. «Δεν δεχόταν το όχι για απάντηση και με στρίμωξε σε ένα δωμάτιο που έμοιαζε με παιδικό. Είχε παιδικές ζωγραφιές στους τοίχους».

 Η έβδομη γυναίκα γίνεται η Mimi Haleyi, που κατηγορεί τον παραγωγό του Χόλιγουντ, Χάρβεϊ Γουαϊνστάιν για βιασμό.
«Θυμάμαι τον Harvey Weinstein αργότερα να μου λέει «δεν αισθάνεσαι ότι είμαστε πιο κοντά ο ένας στον άλλο τώρα;». Του είπα «όχι». Η Mimi Haleyi δήλωσε ότι προσπάθησε να αποφύγει τις επανειλημμένες επιθέσεις του λέγοντας στον Harvey Weinstein πως ήταν αδιάθετη, τον φοβόταν.
«Δεν έπαιρνε όχι για απάντηση. Με στρίμωξε στο δωμάτιο. Με κράτησε κάτω στο κρεβάτι. Προσπάθησα να τον απομακρύνω και του ζητούσα να σταματήσει αλλά ήταν αδύνατο. Ήταν εξαιρετικά επίμονος και πιο δυνατός σωματικά». Σε εκείνο το σημείο της έβγαλε το ταμπόν ενώ η Mimi Haleyi είχε αρχίσει να κλαίει.
 https://www.youtube.com/watch?v=veXYJ7jZWbM
Πηγές: Dailymail/theguardian.com/heavy.com/

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X