Διεθνή

Σοκ στο Σικάγο: Νεκρά δύο νεογέννητα σε σακούλα σκουπιδιών σε τουαλέτα παιδικού σταθμού

Σοκ στο Σικάγο: Νεκρά δύο νεογέννητα σε σακούλα σκουπιδιών σε τουαλέτα παιδικού σταθμού
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο νεογέννητα μωρά βρέθηκαν νεκρά μέσα σε σακούλα σκουπιδιών στην τουαλέτα ενός παιδικού σταθμού στο Σικάγο, σε μια σοκαριστική υπόθεση που ερευνούν οι τοπικές Αρχές.

Σύμφωνα με το Fox News, τα νεκρά νεογέννητα μωρά βρέθηκαν από το συνεργείο καθαρισμού, το οποίο ενημέρωσε αμέσως τις Αρχές. Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης (6.7.2023) ανακοινώθηκε πως «η αστυνομία του Σικάγο διεξάγει έρευνες μετά την ανεύρεση δύο νεκρών νεογέννητων κοριτσιών στην τουαλέτα παιδικού σταθμού στο Streeterville».

«Οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι τα μωρά βρίσκονταν μέσα σε μια σακούλα σκουπιδιών. Τα παιδιά δεν ανέπνεαν όταν έφτασαν οι πρώτοι ανταποκριτές», αναφέρεται επίσης στην ανακοίνωση. Τα νεογέννητα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Lurie Children’s Hospital του Σικάγο, όπου απλώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Εκτός από τα μωρά, βρέθηκε και μια γυναίκα στις εγκαταστάσεις του παιδικού σταθμού του Σικάγο, η οποία μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Northwestern Memorial. Ωστόσο, δεν έχει διευκρινιστεί ο λόγος της νοσηλείας της.

«Ένα επείγον ιατρικό περιστατικό που αφορούσε έναν υπάλληλο παιδικού σταθμού συνέβη στον παιδικό σταθμό», δήλωσε ένας εκπρόσωπος του Northwestern Medicine στο FOX32, το τοπικό κανάλι του Σικάγο.

Παράλληλα, οι ιθύνοντες του νοσοκομείου δήλωσαν ότι συνεργάζονται με τους αστυνομικούς στην έρευνα για τους θανάτους των παιδιών. «Συνεργαζόμαστε με την αστυνομία του CPD σχετικά με το περιστατικό αυτό και δεν μπορούμε να σχολιάσουμε περαιτέρω αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X