Διεθνή

Συγκλονιστικό video: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα

Συγκλονιστικό video: Η στιγμή της συντριβής του αεροπλάνου του Ρουμάνου μεγιστάνα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγκλονίζει το βίντεο που έχει καταγράψει τη συντριβή του αεροπλάνου, στο οποίο επέβαιναν μεταξύ άλλων ο Ρουμάνος μεγιστάνας, Νταν Πετρέσκου, με τη σύζυγό του και τον γιο τους.

Το δυστύχημα συνέβη την περασμένη Κυριακή (03.10.2021) στο Μιλάνο, πολύ κοντά σε σταθμό του μετρό. Στο βίντεο φαίνεται το αεροπλάνο Pilatus PC-12 που είχε απογειωθεί από αεροδρόμιο του Μιλάνου με προορισμό τη Σαρδηνία να «βουτάει» σχεδόν κάθετα και τελικά να συντρίβεται 11 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Από την συντριβή του αεροπλάνου έχασαν τη ζωή τους και οι οχτώ επιβαίνοντες σε αυτό. Εκτός από τον Πετρέσκου και την οικογένεια του, στο αεροπλάνο επέβαιναν ο 32χρονος Ιταλός, Φίλιππο Νασιμπένε, η σύζυγός του και το μικρό παιδί τους το οποίο είχε βαφτιστεί λίγες ώρες νωρίτερα. Ήταν, μάλιστα, αυτή η βάφτιση που έφερε μαζί τις δύο οικογένειες.

Σύμφωνα με ιταλικά μέσα ενημέρωσης ο Πετρέσκου και ο Νασιμπένε ήταν φίλοι και γι’ αυτό ο Ρουμάνος μεγιστάνας έδωσε το «παρών» στη βάφτιση του μικρού Ραφάλε, ο οποίος είχε γεννηθεί τον Ιανουάριο του 2020. Στο αεροπλάνο, επέβαινε και η πεθερά του Νασιμπένε, η οποία, επίσης, έχασε τη ζωή της.

Οι ιταλικές αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν το μαύρο κουτί του αεροπλάνου με την υπηρεσία ANSV να διεξάγει πλέον έρευνα για τον εντοπισμό της αιτίας της συντριβής που οδήγησε στον θάνατο συνολικά οχτώ ανθρώπους.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X