Διεθνή

Θα χρειαστείτε… δραμαμίνες! Πόσα βγάζουν κάθε ώρα οι κροίσοι του πλανήτη

Θα χρειαστείτε… δραμαμίνες! Πόσα βγάζουν κάθε ώρα οι κροίσοι του πλανήτη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι ανά τον κόσμο κροίσοι, βγάζουν χρήματα με το… τσουβάλι! Κι αυτή είναι μια απόπειρα να υπολογιστεί το… ωρομίσθιό του.

Πιο κάτω θα μπορέσετε να δείτε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ανά ώρα ανθρώπους του πλανήτη μας.

Για να υπολογιστεί η ανά ώρα αποζημίωσή τους, χρησιμοποιήθηκαν οι καλύτερες διαθέσιμες ετήσιες πληροφορίες Forbes.

Αυτά παίρνουν… την ώρα οι κροίσοι

Ο Τζεφ Μπέζος, ο Μαρκ Ζούκενμπεργκ και η Άλις Γουάλτον δε σηκώνονται από το κρεβάτι του για λιγότερα από 1 εκατ. δολάρια την ώρα, χάρη στα υπέργογκα ετήσια έσοδά τους. Ειδικότερα, ο Μπέζος κερδίζει 4,474.885 δολάρια την ώρα.

Ο Γουόρεν Μπάφετ κέρδισε $ 958,904 ανά ώρα, ενώ η CEO της Hewlett Packard, Μεγκ Γουίτμαν, έφτασε τα 102,739 δολ. την ώρα. O Λάρι Πέιτζ της Google βρίσκεται στη μέση της λίστας με 924,567 δολ. την ώρα.

κροίσοι

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ κερδίζει 27,283 δολ. κάθε 60 λεπτά. Αυτό δεν αποτελεί έκπληξη, αφού αποτελεί τον πιο ακριβοπληρωμένο ηθοποιό της λίστας Forbes για το 2018.

Η Κάιλι Τζένερ, το νεαρότερο άτομο στη λίστα με τις πιο πλούσιες γυναίκες του Forbes, δεν είναι και πολύ πίσω από τον Κλούνεϊ. Με ωριαία κέρδη 19,006 δολ.. Αυτό σημαίνει ότι η Τζένερ φτάνει το μέσο όρο ετήσιων απολαβών για τους εργαζόμενους στην Αμερική (45.552 δολ.) σε μόλις 2,38 ώρες.

Η Έλεν Ντετζένερις, ο Λεμπρόν Τζέιμς, η Τέιλορ Σουίφτ και η Μπιγιονσέ μεταξύ 9.000 δολ. και 10.000 δολ. την ώρα. Τέλος, η… ταπεινή Μπιγιονσέ έρχεται τελευταία με ένα ωριαίο κέρδος 6.849 δολ.

κροίσοι

Πηγή: insider.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X