Διεθνή

Τρόμος σε πτήση στην Αλάσκα: Νεαρός άρπαξε το πηδάλιο αεροπλάνου

Τρόμος σε πτήση στην Αλάσκα: Νεαρός άρπαξε το πηδάλιο αεροπλάνου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τρόμος για πέντε επιβάτες ενός μικρού αεροπλάνου που πετούσε στην Αλάσκα, όταν ένας έφηβος φέρεται να προσπάθησε να το συντρίψει αρπάζοντας το πηδάλιο από τον πιλότο.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, Ο Jaden Lake-Kameroff, 18 ετών, ήταν επιβάτης στο μικρό αεροσκάφος που πετούσε την περασμένη Τετάρτη (7/7) από το Bethel προς το Aniak, κάνοντας ένα ταξίδι περίπου 90 μιλίων.

Η Lake-Kameroff σηκώθηκε από τη θέση του και άρπαξε το πηδάλιο του αεροπλάνου, στρέφοντας το αεροσκάφος προς το έδαφος προτού ο πιλότος μπόρεσε να ανακτήσει τον έλεγχο με τη βοήθεια των άλλων επιβατών.

Ο νεαρός, που συνελήφθη από την αστυνομία και αντιμετωπίζει κατηγορίες τρομοκρατικής απειλής και απόπειρας επίθεσης, φέρεται να είπε πως προσπαθούσε να δώσει τέλος στη ζωή του συντρίβοντας το αεροπλάνο.

Τρόμος σε πτήση στην Αλάσκα: Πώς έγινε το περιστατικό
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο 18χρονος ζήτησε από τον πιλότο να πετάξει το αεροπλάνο νωρίτερα κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Όταν ο πιλότος αρνήθηκε ο νεαρός σηκώθηκε από το κάθισμά του και μπήκε στο μπροστινό μέρος του αεροπλάνου, το οποίο δεν έχει χώρισμα ανάμεσα στο πιλοτήριο και τα καθίσματα των επιβατών, και άρπαξε το πηδάλιο.

Το αεροπλάνο ήταν στη διαδικασία προσγείωσης όταν συνέβη το περιστατικό, περίπου 5 μίλια από το αεροδρόμιο και προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Aniak όπου συνελήφθη ο 18χρονος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X