Διεθνή

Τζόρτζια Μελόνι: Ο χωρισμός με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο και οι καυτές αποκαλύψεις για απιστία

Τζόρτζια Μελόνι: Ο χωρισμός με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο και οι καυτές αποκαλύψεις για απιστία
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τζόρτζια Μελόνι έδωσε τα… παπούτσια στο χέρι στον Αντρέα Τζιαμπρούνο μέσω των social media μετά τις αποκαλύψεις στην τηλεοπτική σατιρική εκπομπή, Striscia la Notizia . «Η σχέση μου με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο, που κράτησε σχεδόν δέκα χρόνια, τελειώνει εδώ» έγραψε η Πρωθυπουργός της Ιταλίας.

«Τον ευχαριστώ για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, για τις δυσκολίες που περάσαμε και που μου έδωσε το πιο σημαντικό πράγμα στη ζωή μου, που είναι η κόρη μας Τζινέβρα» σημείωσε η Μελόνι.

«Οι δρόμοι μας έχουν αποκλίνει εδώ και αρκετό καιρό και ήρθε η ώρα να το αναγνωρίσουμε. Θα υπερασπιστώ αυτό που ήμασταν, θα υπερασπιστώ τη φιλία μας και θα υπερασπιστώ, πάση θυσία, ένα επτάχρονο κοριτσάκι που αγαπά τη μητέρα του και αγαπά τον πατέρα της, όπως δεν μπόρεσα να αγαπήσω τον δικό μου. Δεν έχω κάτι άλλο να πω για αυτό» τόνισε.

Στη συνέχεια η πρωθυπουργός προσθέτει: «Όλοι όσοι ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με στο σπίτι μου, πρέπει να ξέρουν ότι όσο κι αν ελπίζουν πως η σταγόνα θα ξεθάψει την πέτρα, η πέτρα παραμένει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό».

Τι συνέβη

Χθες, για δεύτερη συνεχόμενη βραδιά, η Striscia La Notistica μετέδωσε ένα ξέσπασμα από τον Andrea Giambruno, τον μέχρι χθες σύντροφο της πρωθυπουργού. Η σατιρική εκπομπή του Mediaset έπαιξε ένα ηχητικό ντοκουμέντο κάποιων σεξιστικών συνομιλιών του δημοσιογράφου, ο οποίος εμφανίζεται ασυγκράτητος με συναδέλφους του.

Την προηγούμενη μέρα η εκπομπή είχε δείξει ένα εξωφρενικό βίντεο στο οποίο ο Τζιαμπρούνο φλερτάρει με τη συνάδελφό του Βιβιάνα Γκουλιέλμι: «Η μόνη γνώμη που έχει σημασία για μένα είναι αυτή της Βιβιάνα, αλλά η ομορφιά αυτού του μπλε του εστορίλ, μιας καλλιεργημένης γυναίκας σαν εσένα πρέπει να το ξέρεις. Το μπλε όχι, δεν σου πάει, είσαι ανώτερο επίπεδο, καλύτερα σήμερα; Έχεις καλή διάθεση; Λυπήθηκα λίγο που σε είδα χθες… Φαίνεσαι πολύ έξυπνη γυναίκα, αλλά γιατί δεν σε γνώρισα πιο πριν…».

 

Μέσα σε λίγες ώρες το βίντεο έγινε viral στα social media. Η κυκλοφορία του Striscia la Notizia έρχεται την ημέρα που το εβδομαδιαίο περιοδικό Chi – που ανήκει στον όμιλο Mondadori, που επίσης ελέγχεται από την οικογένεια Μπερλουσκόνι – δημοσίευσε μια συνέντευξη με τον σύντροφο της Τζόρτζια Μελόνι για να μιλήσει για τη χρονιά του ως «πρώτος κύριος»: «Δεν λαμβάνω συμβουλές ή εντολές από κανέναν» είπε μεταξύ άλλων ο Τζιαμπρούνο απαντώντας σε ερωτήσεις.

«Αν κάποιοι κακοπροαίρετοι συνάδελφοι πιστεύουν ότι παίρνω εντολές από την Τζόρτζια, είναι δικό τους θέμα. Είμαι ελεύθερος και η σύντροφός μου δεν θα ονειρευόταν ποτέ να ανακατευτεί σε αυτό που κάνω» σημείωσε.

Το βίντεο και η πρόσκληση σε… τρίο

Σε ένα άλλο βίντεο ακούγεται να λέει σε συνάδελφό του: «Μπορώ να αγγίξω το πακέτο μου όσο σου μιλάω;». Εκείνη απαντά: «Το έχεις κάνει ήδη». Μετά την ξαναρωτάει: «Είσαι αρραβωνιασμένη;», και η απάντηση είναι η εξής: «Ναι, στο είπα ήδη σήμερα το πρωί, Αντρέα». Ο τόνος φαίνεται να είναι χιουμοριστικός, αλλά ο Τζιαμπρούνο αρχίζει να είναι επίμονος. «Είσαι ανοιχτόμυαλος άνθρωπος; Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί, εσύ κι εγώ; Πού σε έχω ξαναδεί; Ήμουν μεθυσμένος;». Και μετά συνεχίζει: «Σαν αγάπη; Ξέρεις ότι εγώ και (το όνομα παραλείπεται εδώ) έχουμε σχέση; Όλο το Mediaset το ξέρει, τώρα το ξέρεις και εσύ, αλλά ψάχνουμε τρίτο συμμετέχοντα γιατί κάνουμε τρίο, ακόμα και τετράδα με…» (και εδώ το όνομα παραλείπεται).

 

«Θα συμμετάσχετε στην ομάδα εργασίας μας;» την ρωτά. Όταν η γυναίκα απαντά καταφατικά, εκείνος συνεχίζει: «Μα πρέπει να μας δώσεις κάτι σε αντάλλαγμα». «Η τεχνογνωσία μου αρκεί;» ρωτάει εκείνη. Και της απαντά: «Ναι, να κάνουμε τετ α τετ». «Υπάρχει τεστ επάρκειας;» αποκρίνεται η γυναίκα. Η απάντηση του Τζιαμπρούνο: «Ναι, γ@@@ει». Τότε επεμβαίνει ένας άνδρας: «Αν σε καταγράψει η Στρίσια τότε θα δεις…». «Μα τι είπα παιδιά –απαντάει ο Τζιαμπρούνο–, γελάμε, αστειευόμαστε, Παναγία μου, ερχόμαστε από την πανδημία».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X