Διεθνή

WEF -Νταβός η απόλυτη υποκρισία: Ζητούν από τους πολίτες να «κόψουν» της μετακινήσεις τους λόγω «κλιματικής αλλαγής» αλλά οι ίδιοι πετούν με τζετ!

WEF -Νταβός η απόλυτη υποκρισία: Ζητούν από τους πολίτες να «κόψουν» της μετακινήσεις τους λόγω «κλιματικής αλλαγής» αλλά οι ίδιοι πετούν με τζετ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

WEF: Η αποθέωση της υποκρισίας λαμβάνει χώρα το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του 2024 στο Νταβός.

Οι πολιτικοί, οι οποίοι ζητούν να μηδενιστούν τα αποτυπώματα άνθρακα, να μειωθούν οι μετακινήσεις με αυτοκίνητα και οι πτήσεις με αεροπλάνα και ωθούν τις κυβερνήσεις στο να ψηφίσουν εξοντωτικούς πράσινους νόμους, που οδηγούν την οικονομία στην από-ανάπτυξη και τους λαούς στην φτώχεια, καταφθάνουν με τα πανάκριβα τζετ τους στην Ελβετία!
Ο πρώην γερουσιαστής και υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Τζον Κέρι, «στριμώχτηκε» από δημοσιογράφους και αρνήθηκε να εξηγήσει γιατί οι… ελίτ αξιωματούχων σαν αυτόν επιτρέπεται να έχουν μεγάλα αποτυπώματα άνθρακα, αλλά οι «κανονικοί πολίτες» πρέπει να είναι προσεκτικοί.

Μητσοτάκης: Στο Νταβός μεταβαίνει σήμερα για το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ

 

Ο Κέρι συμμετείχε τακτικά στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) και σε πολλά άλλα παρόμοια παγκόσμια συνέδρια που ισχυρίζονται ότι ενδιαφέρονται για τα αποτυπώματα άνθρακα και την δήθεν κλιματική αλλαγή.

 

 

«Πόσο είναι το αποτύπωμα άνθρακα που έχεις κάθε χρόνο που έρχεσαι εδώ;», ερωτήθηκε!

Ο Κέρι απάντησε στην ερώτησή λέγοντας: «Αυτή είναι μια ηλίθια ερώτηση».

Δείτε τον Κέρι να αποφεύγει τις ερωτήσεις, όπως και το περιβάλλον του! «Γιατί προστατεύετε εγκληματίες», ρωτούσε ο δημοσιογράφος τους γύρω του!

Ενώ οι παγκόσμιοι ηγέτες με επιρροή λένε στις μάζες να κάνουν ό,τι μπορούν για να μειώσουν τα αποτυπώματα άνθρακα τους, οι διεθνιστές συνεχίζουν να ταξιδεύουν με ιδιωτικό τζετ.

Το ένα μετά το άλλο καταφθάνουν στην Ελβετία:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X