Η ίδια, που πια έχει εκατομμύρια followers στο κανάλι της, αποκάλυψε ότι πριν από πέντε χρόνια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σχολείο, καθώς ήταν θύμα bullying.

Για να νικήσει τη μοναξιά της άρχισε να ανεβάζει βίντεο στο YouTube και, όπως είπε, είδε μεγάλη βελτίωση στην πνευματική και ψυχική της υγεία.YouTuber Emily Canham has revealed how she dropped out of school due to bullies but is now in the best place she's been inΜιλώντας στη βρετανική Mirror, η Έμιλι είπε: «μου αρέσει να είμαι μπροστά στην κάμερα, θα είμαι στο YouTube για την υπόλοιπη ζωή μου».

Τώρα, η 22χρονη περπατάει σε κόκκινα χαλιά διαφόρων εκδηλώσεων, απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές και πριν από τρία χρόνια έγινε ambassador της L’ Oreal, φτάνοντας τους 1 εκατ. συνδρομητές στο κανάλι της στο YouTube.

She recently turned down £7,000 for a one-minute brand inclusion in a YouTube video

«Στο σχολείο τα παιδιά ήταν πονηρά και άγρια και επειδή εγώ δεν ήθελα να εμπλακώ σε ίντριγκες, με απομόνωσαν» λέει η Έμιλι. Συνέχισε να μελετάει στο σπίτι και της πήρε έξι μήνες γυρισμάτων για να βρει το κουράγιο να ανεβάσει το πρώτο βίντεο στο YouTube.

Emily is now dating Busted star James Bourne and they were friends for a year beforehand

Τον Ιανουάριο του 2015, το vlogging έγινε κανονική δουλειά για εκείνη και οι γονείς της της είπαν ότι θα την βοηθούσαν με το νοίκι του σπιτιού της για ένα 6μηνο και μετά θα έπρεπε να τα βγάλει πέρα μόνη της. Έβγαλε τα πρώτα της λεφτά (60 λίρες) από μία διαφήμιση και ξετρελάθηκε που μπορούσε να βγάζει λεφτά κάνοντας κάτι που υπεραγαπούσε.

Πια, το εισόδημα της προέρχεται από χορηγούμενα ποστ και διαφημίσεις στο κανάλι της. 

Πρόσφατα απέρριψε £ 7,000 για την ένταξη ενός λεπτού μιας μάρκας- brand –σε ένα βίντεο στο YouTube.

Πηγή: Sun

Δείτε ακόμη:

Λαζαρίδης για διορισμούς στα νοσοκομεία: Πολιτική γενναιότητα να λέμε «συγνώμη- λάθος»