Η 34χρονη ηθοποιός είναι μια από τις τρεις γυναίκες που κατηγορούν τον πάλαι ποτέ ισχυρό παραγωγό του Χόλιγουντ για βιασμό. Η Μαν έχει κατηγορήσει τον Γουάινστιν πως την βίασε το 2013 σε ξενοδοχείο του Μαχάταν.

Κατά τη διάρκεια της κατάθεσης η 34χρονη δέχτηκε μεγάλη πίεση από τη συνήγορο υπεράσπισης του Αμερικανού παραγωγού με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σε λυγμούς.

Η Μαν κατέθεσε ότι μετά το βιασμό και μέχρι το 2016 είχε ορισμένες συναινετικές επαφές με τον παραγωγό σε μια εκ των οποίων εκείνος ούρησε πάνω της. «Ήμασταν στο ντους. Ήθελε να κάνει πρώτος ντους, που εμένα με βόλευε, μου ζήτησε να μπω στο ντους και μετά μου είπε, “Έχεις κάνει ποτέ golden shower;”. Και του είπα, “Όχι”. Και μετά τον ένιωσα να με κατουράει» περιέγραψε η Μαν και ξεσπώντας σε κλάματα πρόσθεσε «Είχα πάθει σοκ, ήταν αηδία. Γύρισα προς την γωνία του ντους και απλώς έστρεψα το βλέμμα μου αλλού».

Στη συνέχεια η δικηγόρος του Γουάινστιν Ντόνα Ροτούνο ανάγκασε την Μαν να διαβάσει στο δικαστήριο ένα email που είχε στείλει σε πρώην σύντροφό της το 2014 και στο οποίο αναφερόταν στη σχέση που είχε με τον Γουάινστιν, χαρακτηρίζοντάς τον «πατρική φιγούρα» για εκείνη. Στο ίδιο email η ηθοποιός αποκάλυπτε ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από άνδρα τον οποίο δεν κατανόμαζε.

Η 34χρονη δεν άντεξε την πίεση που της ασκούσε η Ροτούνο και ξέσπασε σε λυγμούς. Παρά το γεγονός ότι ο δικαστής διέκοψε για λίγο τη δίκη ώστε να ηρεμήσε η Μαν, της στάθηκε αδύνατο να συνεχίσει την κατάθεσή της η οποία συνεχίζεται σήμερα.

Θυμίζουμε ότι περισσότερες από 80 γυναίκες έχουν κατηγορήσει τον Χάρβεϊ Γουάινστιν για σεξουαλική επίθεση. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας πως οι σεξουαλικές επαφές ήταν συναινετικές.

Δείτε ακόμη:

ΑΔΕΔΥ: 24ωρη απεργία στις 18 Φεβρουαρίου για το νέο ασφαλιστικό