Δολοφονήθηκε η 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη στο Μεσολόγγι

Η Ειρήνη Λαγούδη δολοφονήθηκε δεν αυτοκτόνησε. Την άποψη αυτή υποστηρίζει ο ιδιωτικός ντετέκτιβ Κώστας Σπύρου, που προσέλαβε η οικογένεια για να ερευνήσει τον περίεργο θάνατο.

Σοκ! Νέα Μαρτυρία ρίχνει φως στην υπόθεση Λαγούδη

Μιλώντας  στο Star ο ιδιωτικός ερευνητής ισχυρίζεται ότι η άτυχη γυναίκα δολοφονήθηκε.

«Θέλω να βγει η αλήθεια. Μια γυναίκα δεν φεύγει τόσα χιλιόμετρα  να αυτοκτονήσει εδώ. Το τηλέφωνο που είναι;… H γυναίκα δεν αυτοκτόνησε. Eίχε τρία παιδιά, είπε πάω για γλυκά και θα γυρίσω πίσω…  Κάποιο ραντεβού έδωσε με κάποιον κύριο ή κυρία… Την πήρανε κάπου αλλού και τη μεταφέρανε εδώ, χίλια τα εκατό νεκρή…  Ερωτευμένη να ήταν με τον Θεό δεν θα ερχόταν εδώ».

Θάνατος 44χρονης στο Μεσολόγγι: Ο μεγάλος έρωτας και τα δύο τελευταία sms

Το μυστήριο περιπλέκεται πάντως ακόμα περισσότερο απο τις μαρτυρίες κυνηγών που ισχυρίζονται ότι μέχρι τις 16:00 το περασμένο Σάββατο δεν υπήρχε κανένα αυτοκίνητο στην παραλία της Τριχωνίδας, ενώ το τελευταίο στίγμα της άτυχης γυναίκας δόθηκε στις 13.45 το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, όπως δηλώνει δημοσιογράφος του τοπικού site «sinidisi» Νίκος Αγγελόπουλος, «υπάρχει ένα κενό δύο ωρών που θα πρέπει να εστιάσει η τοπική αστυνομία», η οποία επιμένει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Στο ρεπορτάζ του star.gr φαίνεται το τελευταίο σημείο που η αστυνομία ήλπιζε να εχει εικόνα του αυτοκινήτου της άτυχης Ειρήνης, καθώς υπάρχουν κάμερες περιμετρικά του οικοπέδου, αλλά δεν υπήρχε καταγραφικό.

Μαρτυρία φωτιά για το θάνατο της 44χρονης: Το αυτοκίνητο δεν ήταν εκεί που βρέθηκε την ώρα του θανάτου

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ