Media

Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει με την εκπομπή «Μεσάνυχτα»

Ελεονώρα Μελέτη: Τι συμβαίνει με την εκπομπή «Μεσάνυχτα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει καταφέρει μέσω της εκπομπής «Μεσάνυχτα» να μας συστήσει κάποιους ανθρώπους οι οποίοι μπορεί και να μας ήταν άγνωστοι, ενώ γνωρίσαμε καλύτερα μέσω των συνεντεύξεων που έκανε κάποιους πολύ γνωστούς ανθρώπους.

Ο ALPHA και η Ελένη Μενεγάκη σύμφωνα με όσα ακούγονται θα χωρίσουν τα «τσανάκια» τους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μένει η μεσημεριανή ζώνη χωρίς εκπομπή στο κανάλι και εκεί έρχεται η Ελεονώρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή “Μεσημέρι #Yes” και τη Νάνσυ Νικολαϊδου, τα «Μεσάνυχτα» δε θα συνεχίσουν για τρίτη σεζόν και θα δούμε την παρουσιάστρια σε νέο ρόλο.

«Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, η Ελεονώρα Μελέτη θα είναι του χρόνου στον Alpha και συγκεκριμένα στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη. Εάν η Ελένη Μενεγάκη αποχωρήσει, εννοείται ότι τη ζώνη 13:00 – 15:00 αναλαμβάνει η Ελεονώρα Μελέτη. Σε περίπτωση που γίνει η απίστευτη ανατροπή και η Ελένη μείνει στο κανάλι, υπάρχει το 15:00 – 17:00, το 16:00 – 18:00, υπάρχει χώρος εκεί. Τα “Μεσάνυχτα” δεν θα συνεχίσουν και τρίτη σεζόν, έτσι λένε οι πληροφορίες μου», είπε η δημοσιογράφος!

Δείτε ακόμη: «My Style Rocks»: Η επίθεση της Ευρυδίκης στην Τζώρτζια και στον Γαβαλά

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X