Ελλάδα

Αμαλιάδα: Video ντοκουμέντο στιγμές μετά το μαχαίρωμα μαθητή στο σχολείο!

Αμαλιάδα: Video ντοκουμέντο στιγμές μετά το μαχαίρωμα μαθητή στο σχολείο!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Οι εικόνες σοκάρουν… Ο 16χρονος μαχαίρωσε τον 15χρονο, μέσα στο σχολείο που πήγαιναν στην Αμαλιάδα, με ανοιχτήρι για μπύρες.

Από την πρώτη στιγμή, συμμαθητές του 15χρονου τραυματία έτρεξαν για να του δώσουν τις πρώτες βοήθειες.

Τον πήγαν στις τουαλέτες του σχολείου, για να ξεπλύνει τις πληγές του. Κάποιοι σήκωσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και κατέγραψαν τις εικόνες που βλέπουμε στο επόμενο βίντεο του ilialive.gr. Σε αυτές αποτυπώνονται τα όσα ακολούθησαν μετά το μαχαίρωμα του παιδιού.

Τότε που συμμαθητές και καθηγητές του είχαν παγώσει.

Εξελίξεις στην Αμαλιαδα! Παραδόθηκε ο 18χρονος που μαχαίρωσε τον συμμαθητή του

Τότε που ο 16χρονος δράστης, έτρεχε να απομακρυνθεί από το Λύκειο για να αποφύγει τη σύλληψη.

Δείτε το βίντεο από την Αμαλιάδα

Στον εισαγγελέα

Εν τω μεταξύ, λίγο πριν τις 11.00 προσήχθη στον εισαγγελέα ο 16χρονος δράστης. Θα απολογηθεί για τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία περί επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περί όπλων.

Η επίθεση του 16ου στο 1ο ΓΕΛ Αμαλιάδας το πρωί της Πέμπτης (31-10-2019) έγινε με ανοιχτήρι για μπύρες, αναψυκτικά και κρασιά. Αυτό προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, με τον ανήλικο δράστη να επαναλαμβάνει στους αστυνομικούς, πως όλα έγιναν κατά λάθος. “Η λάμα ήταν ανοιχτή και δεν κατάλαβα πως μαχαιρώθηκε. Δεν είχα τέτοια πρόθεση” είπε μεταξύ άλλων.

Ο έφηβος τραυματίας, τη στιγμή που μεταφέρθηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πάτρας, μίλησε στον ΑΝΤ1 και εξήγησε ότι ο 16χρονος τον πλησίασε πισώπλατα, του έριξε μπουνιά στο πρόσωπο και του κατάφερε δύο μαχαιριές στην πλάτη και στον ώμο. «Είχαμε τσακωθεί πριν. Και καλά είχα πειράξει κάποιον εγώ, μου έλεγε ότι τον είχανε πειράξει» είπε ο 15χρονος λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Το χρονικό του αιματηρού επεισοδίου στην Αμαλιάδα

Ήταν λίγο μετά τις 09:00 το πρωί και την ανεμελιά των παιδιών στο πρώτο διάλειμμα σταμάτησε ο άγριος καβγάς δυο αγοριών της Α΄ Λυκείου. Κάποιοι συμμαθητές τους μπήκαν στη μέση για να τους χωρίσουν, όμως έκαναν πίσω όταν είδαν τον 16χρονο να βγάζει το αιχμηρό αντικείμενο.

Σε δευτερόλεπτα αντίκρυσαν το συμμαθητή τους να πέφτει αιμόφυρτος. Στο σχολείο επικράτησε πανικός. Αμέσως έφτασε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και η Αστυνομία και το παιδί μεταφέρθηκε αρχικά στο Νοσοκομείο της Αμαλιάδας. Ο 16χρονος τράπηκε σε φυγή και παραδόθηκε λίγο αργότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δυο παιδιά είχαν τσακωθεί και πάλι πριν από λίγες ημέρες σε κάποιο πάρτι. Άλλοι μιλούν για οπαδικές διαφορές και άλλοι για ένα καυγά που ξεκίνησε για ένα κορίτσι.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X