Ελλάδα

Απαγωγή Έλληνα ναυτικού στο Τόνγκο: Ξεκίνησαν οι επαφές με τους «Μαύρους Δαίμονες»

Απαγωγή Έλληνα ναυτικού στο Τόνγκο: Ξεκίνησαν οι επαφές με τους «Μαύρους Δαίμονες»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Βέβαια γίνεται δουλειά. Από την πρώτη στιγμή γίνεται δουλειά. Τίποτα περιμένουμε σε αναμονή. Αυτό, τίποτα άλλο σε αναμονή, τίποτα δυστυχώς τίποτα. Όλοι ψάχνονται και τα υπουργεία είναι και όλοι, αλλά τίποτα. Δεν βγαίνουν αυτοί (οι πειρατές) να πούνε τι θέλουν… », δήλωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο πατέρας του νεαρού ναυτικού, την ώρα που οι απαγωγείς έχουν διαβεβαιώσει ότι ο Έλληνας και οι υπόλοιποι απαχθέντες είναι καλά στην υγεία τους.

«Η Μονάδα Διαχείρισης Κρίσεων του Υπουργείου Εξωτερικών είναι σε διαρκή επικοινωνία με την πλοιοκτήτρια εταιρία καθώς και με την οικογένεια του απαχθέντος» τονίζει το Υπουργείο Εξωτερικών σχετικά με την υπόθεση απαγωγής.

Ανείπωτη τραγωδία στη Σλοβακία: 12 νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με φορτηγό (pics)

Οι «Μαύροι Δαίμονες» όπως αποκαλούνται οι πειρατές που λυμαίνονται τον κόλπο της Γουινέας με επιθέσεις σε πλοία και απαγωγές, θα ανταλλάξουν όπως φαίνεται με πολλές χιλιάδες λύτρα τις ζωές των τεσσάρων ναυτικών του ελληνόκτητου πλοίου. Το δίχτυ των ερευνών έχει απλωθεί στην ενδοχώρα της Νιγηρίας, όπου οι διπλωματικές υπηρεσίες μαζί με τις διωκτικές αρχές των χωρών συνεργάζονται ώστε να φτάσουν στα ίχνη των απαγωγέων.

Δείτε ακόμη:

Γερμανία: Ποινικό αδίκημα το να φωτογραφίζει κάποιος κάτω από τις φούστες των γυναικών

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X