Διεθνή

Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Τι ζητά ο ένοπλος που απήγαγε την κόρη του

Θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου: Τι ζητά ο ένοπλος που απήγαγε την κόρη του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συνεχίζεται με αμείωτη ένταση το θρίλερ στο αεροδρόμιο του Αμβούργου, όπου ένας 35χρονος ένοπλος κρατά όμηρο την τετράχρονη κόρη του.

Από το βράδυ του Σαββάτου, η λειτουργία του αεροδρομίου του Αμβούργου έχει διακοπεί. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 35χρονος, που είναι τουρκικής καταγωγής, έσπασε την μπάρα και μπήκε στην πίστα του αεροδρομίου με το αυτοκίνητό του.

Στη συνέχεια φέρεται να πυροβόλησε δύο φορές στον αέρα και έριξε δύο βόμβες μολότοφ, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά έως τώρα.

Οι διαπραγματεύσεις με τον 35χρονο συνεχίζονται, ανέφερε νωρίτερα σήμερα η αστυνομία του Αμβούργου, σε ανάρτηση στα social media. Η επικοινωνία με τον δράστη γίνεται μέσω διερμηνέα, στα τουρκικά.

Ο 35χρονος έχει ζητήσει να του επιτραπεί να ταξιδέψει στην Τουρκία με την τετράχρονη κόρη του, σύμφωνα με την Bild. Στο επίκεντρο της υπόθεσης φαίνεται πως είναι η διαμάχη μεταξύ των γονιών για την κηδεμονία του παιδιού. Η μητέρα του παιδιού είχε ενημερώσει την αστυνομία για την απαγωγή της κόρης της.

Αφού εισέβαλε στην πίστα του αεροδρομίου, ο 35χρονος σταμάτησε δίπλα σε αεροπλάνο της Turkish Airlines. «Κινητοποιήσαμε ψυχολόγους της αστυνομίας και τώρα μιλάμε με τον δράστη, ελπίζουμε σε μια λύση μέσω διαπραγμάτευσης», δήλωσε νωρίτερα η εκπρόσωπος της αστυνομίας Σάντρα Λέβγκρουν, στο τηλεοπτικό δίκτυο NDR.

Παράλληλα χαρακτήρισε «πολύ καλή ένδειξη» το γεγονός ότι ο άνδρας συνεχίζει να επικοινωνεί με τις αρχές όλες αυτές τις ώρες. «Ακόμη μιλάμε με τον πατέρα με την ελπίδα να καταλήξουμε σε μια ειρηνική λύση», συμπλήρωσε.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ/ AFP

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X