Ελλάδα

ΕΛ.ΤΑ.: Γραμματόσημα για την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας

ΕΛ.ΤΑ.: Γραμματόσημα για την Παγκόσμια Ημέρα της Μέλισσας
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία αναδεικνύουν τον 1ο Παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας Μέλισσας με την έκδοση και κυκλοφορία της Αναμνηστικής Σειράς γραμματοσήμων «20 Μαΐου – Παγκόσμια Ημέρα Μέλισσας».

Με αυτό τον τρόπο θέλουν να συμβάλουν με αποφασιστικότητα στην προσπάθεια που κάνουν όλα τα κράτη-μέλη της Ε.Ε., με κεντρικό στόχο την ευαισθητοποίηση σχετικά με τον κομβικό ρόλο που διαδραματίζουν οι μέλισσες και οι άλλοι επικονιαστές στη διατήρηση της βιοποικιλότητας, προειδοποιώντας ταυτόχρονα για τον φθίνοντα αριθμό τους.

Είμαστε κοντά, τονίζουν, σε όποια πρωτοβουλία ή δράση ευαισθητοποιεί σημαντικές δομές της κοινωνίας μας, ταξιδεύοντας το μήνυμα, μέσω των γραμματοσήμων, σε όλο τον κόσμο!

Η επίσημη παρουσίαση της σειράς πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (23/5/2018) σε συνεργασία με το Μελισσοκομικό Περιβαλλοντικό Σύλλογο Σαρωνικού «Το Κεντρί».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρέσβης της Δημοκρατίας της Σλοβενίας Ανίτα Πίπαν, ο αν. υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γ. Τσιρώνης, οι Βουλευτές Αττικής Π. Σκουρολιάκος καιΓ. Βλάχος, ο Αντιπεριφερειάρχης Ανατολικής Αττικής Π. Φιλίππου, ο Αντιπεριφερειάρχης Αττικής σε θέματα Περιβάλλοντος κ. Α. Αναγνωστόπουλος, ο Δήμαρχος Σαρωνικού Γ. Σωφρόνης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου “Το Κεντρί” Π. Ακρίβος.

145 δράσεις σε πάρκα της Αθήνας τον Ιούνιο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X