Ελλάδα

Φαήλος Κρανιδιώτης: Με Βασίλη Τσιάρτα και Στηβ Λάλα… το ευρωψηφοδέλτιο

Φαήλος Κρανιδιώτης: Με Βασίλη Τσιάρτα και Στηβ Λάλα… το ευρωψηφοδέλτιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πραγματοποιήθηκε το πρώτο τακτικό συνέδριο του κόμματος του Φαήλου Κρανιδιώτη, της Νέας Δεξιάς, όπου παρουσιάστηκαν οι υποψήφιοι για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας και ο Στηβ Λάλας.

Θερμό χαιρετισμό και στήριξη απηύθυναν ο Στιβ Λάλας και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας στο 1ο τακτικό συνέδριο της «Νέας Δεξιάς» στο Royal Olympic .

Ο πρωταθλητής Ευρώπης 2004 με την Εθνική Ελλάδος έχει εκφράσει ανοιχτά τη στήριξή του στον Κρανιδιώτη και το κόμμα του, αφού οι απόψεις τους είναι σχεδόν ίδιες σε πολλά θέματα.

Εισήγηση για την έγκριση των τροποποιήσεων του καταστατικού αναμένεται να κάνει ο γενικός γραμματέας του κόμματος, Χρήστος Χρηστίδης,

ενώ ομιλία θα απευθύνει και ο πρόεδρος της Νέας Δεξιάς, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Να σημειώσουμε ότι ο Στίβεν Λάλας είναι Ελληνοαμερικανός πρώην αξιωματούχος του Υπουργείου Εξωτερικών των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής.

Γεννήθηκε στο Ρότσεστερ του Νιου Χάμσαϊρ των ΗΠΑ το 1953.

Κατηγορήθηκε για κατασκοπεία εις βάρος των ΗΠΑ σχετικά με τη μεταφορά ευαίσθητων στρατιωτικών και διπλωματικών εγγράφων προς την Ελλάδα και συνελήφθη στη βόρεια Βιρτζίνια το 1993.

Κατά την διάρκεια της δίκης του, δήλωσε ένοχος και καταδικάστηκε σε 14 χρόνια φυλακή. Αργότερα, του δόθηκε χάρη υπό περιοριστικούς όρους και μετεγκαταστάθηκε στην Ελλάδα για να υπηρετήσει το υπόλοιπο της ποινής του…

Δείτε ακόμη:

Τσίπρας από Καλαμάτα: Ο υπόδικος Μαρινάκης ανέλαβε χρέη αρχηγού της ΝΔ

Μητσοτάκης: Η ομιλία Τσίπρα στην Πάτρα έσταζε δηλητήριο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X