Ελλάδα

H εξαφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη!

H εξαφάνιση της Αγγελικής Νικολούλη!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στους τηλεοπτικούς δέκτες όλης της χώρας. Όλα τα περιμέναμε αλλά όχι αυτό… Δεν το χωράει ο νους του ανθρώπου! Πως είναι δυνατόν να συμβεί;  Η μεγαλύτερη ερευνήτρια όλων των εποχών, η δαιμόνια ερευνήτρια-δημοσιογράφος της οποίας η παρουσία επισκίασε όλη την συντεχνία των ιδιωτικών ντετέκτιβ καθώς και της αστυνομίας, η Αγγελική Νικολούλη εξαφανίστηκε!

Όπως δήλωσαν οι συνάδελφοί της, αλλά και τα οικεία της πρόσωπα, εδώ και δέκα μέρες δεν έχει δώσει σημεία ζωής!

Η τελευταία φορά που την είδαν, ήταν όταν επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητό της κινούμενη προς άγνωστη κατεύθυνση… Εντύπωση προκαλεί ότι τα πολύ κοντινά της πρόσωπα δείχνουν μια αξιοσημείωτη ψυχραιμία που ίσως δείχνει ότι κάτι γνωρίζουν. Αλλά παρά τις προσπάθειες των ερευνητικών αρχών, εκείνες δηλώνουν ότι δεν ξέρουν απολύτως τίποτα.

Είναι τέτοια η ανησυχία των τηλεθεατών, οι οποίοι διαμαρτυρόμενοι για την ανικανότητα  του κράτους, κατακλύζουν τον σταθμό όπου εμφανιζόταν η Αγγελική Νικολούλη ζητώντας εξηγήσεις από τους υπεύθυνους. Γι΄αυτό σύμφωνα με ανεπίσημες πληροφορίες,  το επίσημο κράτος αναγκάστηκε να ζητήσει τη βοήθεια των ξένων μυστικών υπηρεσιών. Έτσι το F.B.I. η C.I.A. ακόμη και η περίφημη Secret Intelligence service, συμβάλλουν ήδη με την τεχνογνωσία τους για την υπόθεση. Στην έρευνα παίρνει μέρος και το διεθνές δορυφορικό σύστημα εντοπισμού, χωρίς κανένα αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

 Ερευνώνται τα πάντα ακόμη και το τελευταίο τούνελ της χώρας. Παράλληλα πολλοί τηλεθεατές αγωνιούντες για τις εκκρεμείς υποθέσεις τους τις οποίες χειριζόταν η εξαφανισθείσα, ζήτησαν την βοήθεια της εκπομπής ΄΄Αναζητήσεις μέσω του ερυθρού σταυρού΄΄.

Ένας Έλληνας ιδιωτικός αστυνομικός, γνωστός για τις επιτυχίες του στον τομέα των εξαφανίσεων δήλωσε ότι: – Εάν δεν εξιχνιαστεί σύντομα αυτή η υπόθεση, τότε το φως στο τούνελ δεν θα ανάψει ποτέ ξανά. Εντύπωση κάνει το γεγονός ότι το κινητό της τηλέφωνο δεν δίνει στίγμα για το πού βρίσκεται, πράγμα που δείχνει ότι η κάρτα sim αλλά και η μπαταρία του κινητού έχουν αφαιρεθεί εσκεμμένα. 

Γνωστός τηλεοπτικός μαϊντανός δήλωσε χαριτολογώντας ότι.. – Πρόκειται για την μεγαλύτερη τηλεοπτική εξαφάνιση, μετά από εκείνη του…Τζών  Αυλακιώτη κατά την δεκαετία του 80΄.

Στο μεταξύ οι μέρες περνούν η ώρα της νέας της εκπομπής πλησιάζει και κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει. Το κανάλι στο οποίο εργάζεται δεν λέει τίποτα και στο πρόγραμμά του δείχνει ότι η εκπομπή της θα γίνει κανονικά. Το περίεργο είναι ότι το διαφημιστικό κομμάτι της εκπομπής κινείται κανονικά προαναγγέλλοντας μάλιστα ημέρα και ώρα έναρξης!

Τελικά φθάνει η στιγμή  της εκπομπής ΄΄Φως στο τούνελ’’ και ο παρουσιαστής αναγγέλλει στους έκπληκτους τηλεθεατές αλλά και τους καλεσμένους ότι, μετά τα διαφημιστικά μηνύματα η εκπομπή θα αρχίσει κανονικά.

Μεταξύ των καλεσμένων βρίσκονται και δημοσιογράφοι για να δουν  τι θα γίνει…

Τα ατέλειωτα διαφημιστικά κάποτε σταματούν…  – And now κυρίες και κύριοι αρχίζει η εκπομπή ΄΄Φως στο τούνελ΄΄.

 Ο φακός δείχνει ένα σκοτεινό  μακρόστενο τούνελ που σιγά-σιγά αρχίζει να φωτίζεται. Τότε ξαφνικά εν μέσω ζητωκραυγών και χειροκροτημάτων εμφανίζεται ολοζώντανη και χαμογελαστή, η ίδια η Αγγελική Νικολούλη! Επικρατεί πανδαιμόνιο ο κόσμος χειροκροτεί με ενθουσιασμό, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά της…  Όταν επιτέλους τα πράγματα ηρεμούν αρχίζουν οι ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους…

 Δημοσιογράφος.  -Είσαστε καλά στην υγεία σας;

Νικολούλη.     – Ποτέ δεν ήμουν καλύτερα!

Δημοσιογράφος  – Σας απήγαγαν;

Νικολούλη.     – Και βέβαια όχι, άλλωστε πως θα τολμούσαν…

Δημοσιογράφος.   – Μα… Τότε τι πραγματικά συνέβη;

Νικολούλη.  -Τα πράγματα είναι απλά αγαπητέ μου. Ήθελα να σας αποδείξω αυτό που χρόνια τώρα υποστηρίζω και πιστεύω! 

Δημοσιογράφος.  – Και τι πιστεύεται;

Νικολούλη.  – Ότι αν κάποιο πρόσωπο εξαφανιστεί από προσώπου γης, η μόνη περίπτωση να βρεθεί είναι να αναλάβω εγώ την υπόθεση.

Δημοσιογράφος  – Δηλαδή τι ακριβώς εννοείται;

Νικολούλη. – Τρανό παράδειγμα η περίπτωσή μου. Όπως είδατε εξαφανίστηκα για δέκα ολόκληρες μέρες και καμία υπηρεσία δημόσια και ιδιωτική, επίγεια ή υπέργεια  δεν μπόρεσε να με εντοπίσει. Τελικά βρέθηκα, επειδή εγώ και μόνον εγώ ανέλαβα προσωπικά την υπόθεσή μου!   Σας ευχαριστώ…

( γράφει ο Φρανκ )

Eretiki ιστορία με πρωταγωνιστή φοιτητή του Κ. Ζουράρι

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X