Ελλάδα

Η Έλενα Ράπτη μιλάει για πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της (vid)

Η Έλενα Ράπτη μιλάει για πρώτη φορά για τον μυστικό γάμο της (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στην κάμερα του «Πρωινού» μίλησε η Έλενα Ράπτη, η οποία για πρώτη φορά αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Κίμωνα Μπάλλα από τα Τρίκαλα, που έγινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Άλλωστε, η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δημοσιοποίησε η ίδια το ευτυχές γεγονός, αρκετό καιρό μετά, μέσα από τα social media.

Αυτός είναι ο σύζυγος της Έλενας Ράπτη

Η Έλενα Ράπτη, γενικότερα, κρατά χαμηλούς τόνους και σπάνια αναφέρεται στην προσωπική της ζωή. Αλλά τώρα έκανε μία εξαίρεση και για πρώτη φορά μιλά για τη σχέση της με τον Κίμωνα Μπάλλα, το μυστικό τους γάμο, ενώ παραδέχεται πως όλα έγιναν, όπως ακριβώς τα είχε ονειρευτεί από μικρή

«Νομίζω το είχα πει από παλιά ότι όταν θα έρθει η ώρα να παντρευτώ δεν θα το μοιραστώ, γιατί για εμένα ο γάμος είναι μια προσευχή. Και ήθελα να την μοιραστώ μόνο με τον άνθρωπο μου και την οικογένεια μας», ανέφερε αρχικά στον Άρη Καβατζίκη.

Αποτέλεσμα εικόνας για κιμωνασ ραπτη

Και εξήγησε στη συνέχεια το λόγο που δεν είπε στη συνέχεια για το γάμο της. «Το γεγονός ότι δεν το είπα στη συνέχεια, ήταν γιατί είχαμε προεκλογική περίοδο και δεν ήθελα να απασχολήσω με ένα θέμα της ιδιωτικής μου ζωής. Νομίζω δεν θα ήταν σωστό και για τους συνυποψηφίους μου. Και νομίζω το αποτέλεσμα με δικαίωσε. Οπότε μετά μέσα στο καλοκαίρι κοντά στις ημέρες της Παναγίας που ήταν όλα ήσυχα, το ανακοινώσαμε», είπε.

Όσο για τον έγγαμο βίο και πώς είναι αυτός, ανέφερε: «Ο έγγαμος βίος είναι υπέροχος. Είναι όλα καλύτερα από πριν. Είναι η ευλογία του μυστηρίου μάλλον. Για να επιλέξεις ένα σύντροφο πρέπει να είναι ιδανικός, πρέπει να είναι αυτός που ίσως ταιριάζει περισσότερο κοντά στο όνειρο που είχες από μικρή. Έτσι, το είχα πάντα στο μυαλό μου. Τώρα το ένιωσα ότι βρίσκομαι σε μια όμορφη σχέση και το θέλησα πραγματικά να προχωρήσω σε γάμο. Ο Κίμων ήταν ο “φύλακας άγγελός” μου. Κι έτσι να συνεχίσει»

Για  το ενδεχόμενο ενός παιδιού, αλλά και για το σύζυγό της και τη δημοσιότητα, η Έλενα Ράπτη είπε: «Μακάρι ο Θεός να μας ευλογήσει με οικογένεια και μακάρι να αποκτήσουμε σύντομα παιδιά… Ο Κίμωνας προτιμά να απέχει από τη δημοσιότητα. Και νομίζω οφείλουμε να το σεβαστούμε. Δεν προέρχεται από χώρο που είναι κομμάτι της ζωής του η δημοσιότητα»

Όσο για τη γνωριμία τους, είπε: «Έτσι ξαφνικά, ήταν να γίνει. Συνωμότησαν όλα για να γνωριστούμε. Ήμασταν μαζί ένα χρόνο. Ήταν γραφτό να γίνει».

 

Δείτε ακόμη:

The Voice: Η γυμνάστρια με την καταπληκτική φωνή που τρέλανε τους κριτές (vids)

Διάψευση από τον δήμο Παπάγου – Χολαργού ότι πλήρωσε 40.000€ για να μαζευτούν τα νεράντζια από τα δέντρα

Τρόμος στην Κω: Επίδοξος βιαστής επιτέθηκε σε δύο γυναίκες

Ισχυρή πτώση για το πετρέλαιο με τον Τραμπ… στο προσκήνιο!

Κωσταράκος: «Η Τουρκία δεν μπλοφάρει… δεν θα φύγει με την πέννα όπου ο στρατός της μπήκε με τη ξιφολόγχη»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X