Ελλάδα

Η Μαρέβα ως Μαίρη Παναγιωταρά, μία καλή νοικοκυρά

Η Μαρέβα ως Μαίρη Παναγιωταρά, μία καλή νοικοκυρά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ε, λοιπόν οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ειλικρινής και συνάμα αποκαλυπτικός. Να, τελευταία, τελευταία αποκάλυψε ότι η Μαρέβα όχι μόνο του διαλέγει τις γραβάτες, αλλά του φτιάχνει το καφεδάκι, του μαγειρεύει, πλένει πιάτα, βάζει πλυντήριο, σκούπα ηλεκτρική. Οτι δηλαδή μία κανονική, κλασσική (όπως τη φαντάζεται ο Κυριάκος) νοικοκυρά, ότι η Μαίρη Παναγιωταρά, η θρυλική.

«Έχω πλήρη αίσθηση ότι οι βασικές δουλειές στο σπίτι γίνονται από τη νοικοκυρά», είπε ο Κυριάκος με κάθε ειλικρίνεια και μπράβο του.

Τι θέλετε εσείς ΣΥΡΙΖΑίοι; Να πει ψέματα; Οτι δηλαδή αυτός φτιάχνει τον καφέ, ενίοτε μαγειρεύει και βάζει σκούπα, ή… ξεσκάτιζε τα παιδιά όταν ήταν μικρά; Οχι, ο Κυριάκος λέει αλήθειες, λέει με το όνομά τους αυτά που πιστεύει. Οτι δηλαδή ο ρόλος της νοικοκυράς είναι στην κουζίνα.

Βεβαίως, δεν νομίζω να μας είπε όλη την αλήθεια. Γιατί ο Προβοκάτορας υποψιάζεται πως ούτε η Μαρέβα θα κάνει αυτές τις δουλειές του σπιτιού. Κάποια άλλη κυρία (το πάλαι ποτέ αν θυμάστε οι παλιότεροι τις λέγαμε υπηρέτριες και οι νεώτεροι θα τις έχετε δει με το ξεσκονόπανο στο χέρι σε ταινίες του παλιού καλού ελληνικού κινηματογράφου) θα έχει αναλάβει με μισθό να κάνει όλη αυτή τη βαριά δουλειά του νοικοκυριού.

Τώρα αν καμιά φεμινίστρια ή πολλές φεμινίστριες ή ακόμα και απλές εργαζόμενες σκληρά γυναίκες διαμαρτυρηθούν μην εκπλαγείτε αν ακούσετε πως εσείς φταίτε που θέλατε ισότητα. Γιατί αυτό που είπε με αυτό που μπορεί να πει πόσο λέτε να απέχει. Μία ειλικρινή φράση δρόμος είναι…

Και βεβαίως, για να μην ξεχνιόμαστε, θα τον επικροτήσουν όλα τα αληθινά αρσενικά,  όλοι οι ματσό, οι οποίοι όπως τραγουδάει η Αλκυστις Πρωτοψάλτη, θέλουν από πάνω να πιάνουν και τον κω…

Ο Προβοκάτορας

Σάλος με τον Μητσοτάκη για το ότι «οι δουλειές του σπιτιού γίνονται από τη νοικοκυρά»

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X