Ελλάδα

Η Μυρσίνη Λοίζου σώζει τον Κουρουμπλή

Η Μυρσίνη Λοίζου σώζει τον Κουρουμπλή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την θέση του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ χρωστάει από χθες στην  Μυρσίνη Λοΐζου  ο Παναγιώτης Κουρουμπλής. Του καταλογίζουν ότι μετά την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας του με τον Μητροπολίτη Αμβρόσιο, τίναξε στον αέρα  το βασικό αφήγημα του ΣΥΡΙΖΑ για την ήττα της ακροδεξιάς και του φιλελευθερισμού.

Από την πρώτη στιγμή που ξέσπασε το θέμα υπήρξαν φήμες, αλλά και πληροφορίες, ότι ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας θα αναγκαζόταν σε παραίτηση  εξ αιτίας της αυτής της ιστορίας. Υπήρξαν ωστόσο δεύτερες σκέψεις καθώς το θέμα της Μυρσίνης Λοίζου είναι ακόμα νωπό και μια δεύτερη απομάκρυνση  από το ψηφοδέλτιο  του ΣΥΡΙΖΑ θα δημιουργούσε πολλές και περίεργες εντυπώσεις.  Ετσι αποφασίστηκε να του τηλεφωνήσει  ο Πάνος Σκουρλέτης και  να του ζητήσει να ανασκευάσει.

Αντί άλλης απάντησης ωστόσο ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ανέβασε στο facebook μια ανάρτηση με την γνωστή του άποψη ότι η δημοκρατία  πρέπει να είναι ανεκτική. «Στην δημόσια πορεία μου μέχρι σήμερα έχω αγωνιστεί ενάντια σε κάθε είδους ρατσισμό και μίσος έγραψε. Όμως στην δημοκρατία δεν χωρούν αποκλεισμοί. Γι αυτό δέχθηκα να συναντήσω τον Μητροπολίτη, παρότι έχω διαφωνήσει μαζί του για τις μισαλλόδοξες απόψεις που έχει κατά καιρούς εκφράσει».

Μετά απ όλα αυτά έπεται και συνέχεια….

Για ποιον χρυσοποίκιλτο παράγοντα χτυπάει η καμπάνα;

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X