Ελλάδα

Ηλεία: Μαχαίρωσε 15χρονο μαθητή στο σχολείο για μια κοπέλα!

Ηλεία: Μαχαίρωσε 15χρονο μαθητή στο σχολείο για μια κοπέλα!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την υπόθεση που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο σας μετέφερε από την πρώτη στιγμή ο eretikos.gr, ωστόσο οι νέες λεπτομέρειες είναι πραγματικά συγκλονιστικές. Ένας 15χρονος μαθητής μαχαιρώθηκε από 18χρονο το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα.

Το επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο της πόλης και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 15χρονος φέρει τραύματα στην πλάτη και στον αγκώνα. Διακομίστηκε με ασθενοφόρο, που έφτασε στο σχολείο, σε νοσοκομείο.

Στο σχολείο έσπευσαν και αστυνομικοί για τη διενέργεια έρευνας. Τους ειδοποίησε ο διευθυντής και ένα περιπολικό έφτασε στο σχολείο ταχύτατα.

Ξεκίνησε για… κοπέλα ο καυγάς στο σχολείο στην Ηλεία!

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε κατά τη διάρκεια διαλείμματος. Δράστης φέρεται να είναι ένας 18χρονος, μαθητής μεγαλύτερης τάξης στο ίδιο σχολείο.

Τα δύο παιδιά τσακώθηκαν και ο καυγάς πήρε απρόβλεπτες διαστάσεις. Κάποια στιγμή ο 18χρονος έβγαλε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην πλάτη και στον αγκώνα τον 15χρονο.

Το… παλιό πιστολίδι και οι τρεις μαρτυρίες «κλειδιά» που «δείχνουν» τους δράστες του φονικού στο Χαϊδάρι

Το τραυματισμένο παιδί, σωριάστηκε αιμόφυρτο και στο σχολείο επικράτησε πανικός. Οι καθηγητές ειδοποίησαν τον διευθυντή και εκείνος με τη σειρά του, την αστυνομία.

Η επίθεση στον μαθητή έγινε λίγο μετά τις 10.30. Ο 18χρονος δράστης έφυγε από το σχολείο και αναζητείται από τους αστυνομικούς.

Πηγές μέσα από το σχολείο ανέφεραν ότι ο καυγάς ξεκίνησε για μία κοπέλα. Η παρεξήγηση των δύο παιδιών, κατέληξε σε ένα άγριο καυγά. Ο 18χρονος βρισκόταν στο σχολείο του οπλισμένος.

Τι λέει ο 15χρονος που μαχαιρώθηκε

Όπως είπε ο 15χρονος τραυματίας στους γιατρούς, ο δράστης πηγαίνει στη Β’ Λυκείου, καθώς έχει μείνει πολλές φορές στην ίδια τάξη. Συμμαθητές του ανέφεραν, ότι έχει το προφίλ του “νταή” στο σχολείο και δημιουργεί προβλήματα.

Στο νοσοκομείο, οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν κινδυνεύει η ζωή του 15χρονου.

Αναμένεται πάντως να μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Πάτρας, για έναν πλήρη ιατρικό έλεγχο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X