Ελλάδα

Ηλικιωμένες 81 και 95 ετών “έπαιξαν ξύλο” στον Άλιμο

Ηλικιωμένες 81 και 95 ετών “έπαιξαν ξύλο” στον Άλιμο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένα απίστευτο επεισόδιο, με πρωταγωνίστριες δύο ηλικιωμένες, σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (6/9/2019) στη μέση του δρόμου στον Άλιμο, επί της οδού Θεμιστοκλέους 20.

Η Άμεση Δράση έλαβε επείγον σήμα για το περιστατικό, αφού οι τραυματιοφορείς που ήδη ήταν εκεί, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, είχαν ειδοποιήσει ότι η κατάσταση είχε ξεφύγει και δεν μπορούσαν να “κουμαντάρουν” τα πράγματα.

Οι αστυνομικοί, που έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, πλησίασαν και είδαν τους τραυματιοφορείς να προσπαθούν να ηρεμήσουν μια 95χρονη, που είχε σημάδια ξυλοδαρμού στο κεφάλι και στο σώμα.

“Αυτή μου επιτέθηκε”, φώναζε η 95χρονη δείχνοντας προς το μέρος μια 81χρονης που φαινόταν εκτός εαυτού, σύμφωνα με το astinomiko.gr.

Οι αστυνομικοί σχολίασαν ότι μαλλιοτράβηγμα γιαγιάδων και ξύλο με τις μαγκούρες δεν είχαν ξαναδεί.

Οι τραυματιοφορείς έβαλαν την 95χρονη στο ασθενοφόρο και έφυγαν για το Ασκληπιείο Βούλας για τις πρώτες βοήθειες, ενώ η 81χρονη οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου.

Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν τον εισαγγελέα για το θέμα και εκείνος έδωσε εντολή η 81χρονη να μεταφερθεί σε ψυχιατρικό νοσοκομείο για εξετάσεις.

Άστρος Κυνουρίας: Νεκρός 38χρονος κυνηγός

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X