Ελλάδα

Κύριε Παπαγγελόπουλε τα στοιχεία για τα ρουσφέτια των εισαγγελέων

Κύριε Παπαγγελόπουλε τα στοιχεία για τα ρουσφέτια των εισαγγελέων
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Είναι από τις δηλώσεις που σε εξοργίζουν. Που μπορεί να σε βγάλουν και από τα ρούχα σου. «Ήρθε η ώρα να αποκαλύψω τα ρουσφέτια που μου ζητούσαν Τσατάνη, Αγγελής, Ράικου και Αθανασίου», λέει ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος μετά τις καταθέσεις των τεσσάρων εισαγγελέων στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής για το σκάνδαλο Novartis.

Ε, λοιπόν αποκάλυψέ τα. Τί τα κρατάς; Θα έπρεπε ήδη να τα έχεις βγάλει, από τότε που ήρθαν στο γραφείο και ζήτησαν το ρουσφέτι. Αυτό σημαίνει χτυπώ τη διαφθορά στη ρίζα. Αυτό σημαίνει διαφορετική πολιτική στάση. Αυτό σημαίνει διαφορετική διακυβέρνηση της χώρας.

Αλλά αν έκανες ένα λάθος (συγγνώμη για τον ένοικο) μην το συνεχίζεις κάνοντας απλώς δηλώσεις για ρουσφέτια. Επιτέλους, πρέπει να καταλάβεις εσύ και το κόμμα στην κυβέρνηση του οποίου ήσουν μέλος, πως ο πολίτης θέλει αλήθειες και διαφάνεια. Δεν θέλει δηλώσεις σαν σπαθί που επικρέμαται πάνω από τους αντίδικους, δεν θέλει προειδοποιήσεις, δεν θέλει ενδεχομένως και απειλές.

Θέλει κύριε Παπαγγελόπουλε την αλήθεια εδώ και τώρα και αν έχετε στοιχεία να τα δώσετε εδώ και τώρα (θα έπρεπε να είχατε κάνει χτες) στη δημοσιότητα, ανεξαρτήτως τι λένε και τι καταθέτουν στην Προανακριτική ή σε εισαγγελείς ή οπουδήποτε αλλού.

Την αλήθεια και γρήγορα κύριε Παπαγγελόπουλε. Αλλιώς σιωπήστε, γιατί μπορεί να προκαλείτε ακόμα και αυτούς που τάσσονται με το μέρος σας, επειδή πιστεύουν ότι προσπαθήσατε να περιορίσετε τη διαφθορά. Αποδείξτε το τώρα. Μπορείτε…

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X