Media

Λιάγκας: Το… χυδαίο χιούμορ «πληρώνεται»! Δεν προλαβαίνει να μετρά «σφαλιάρες»!

Λιάγκας: Το… χυδαίο χιούμορ «πληρώνεται»! Δεν προλαβαίνει να μετρά «σφαλιάρες»!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αλυσιδωτές και… ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά τον -εντελώς δικαιολογημένο- σάλο που προκλήθηκε από τα όσα έγιναν στην εκπομπή που παρουσιάζει ο Λιάγκας στον ΣΚΑΪ.

Ο eretikos.gr γνωρίζει βεβαίως πως το επίπεδο της ελληνικής τηλεόρασης είναι… στα τάρταρα. Παρόλα αυτά, είναι άλλο πράγμα το κακό, κάκιστο επίπεδο και κάτι τελείως διαφορετικό αυτό που συνέβη στον τηλεοπτικό αέρα. Τόσο με τα λεγόμενα του δημοσιογράφου Γιώργου Λιάγκα όσο και των συνεργατών του για ένα σοκαριστικό κοινωνικό ζήτημα:

Την αναπαράσταση δηλαδή μιας σοκαριστικής πράξης ασέλγειας (σ.σ. την «εκτόνωση» φοιτητή στην πλάτη φοιτήτριας μέσα στη βιβλιοθήκη του ΑΠΘ), «πασπαλισμένη» με χυδαίο χιούμορ της πλάκας και αρκετές δόσεις σεξισμού.

Τα τηλέφωνα του ΕΣΡ… έσπασαν για καταγγελίες, η ΕΣΗΕΑ ετοιμάζει… διαγραφές, ωστόσο τα χειρότερα για τον παρουσιαστή έρχονται τώρα. Κι αυτά θα «πονέσουν».

Ο Λιάγκας και το μοναδικό “χτύπημα” που θα “πονέσει” πραγματικά

Αυστηρές συστάσεις από τους ιθύνοντες του σταθμού, παρεμβάσεις από το ΕΣΡ και την ΕΣΗΕΑ, ήταν μερικές μόνο από τις συνέπειες που είχε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά τα σχόλια στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» την Πέμπτη (7/11).

Ο Λιαγκας εμφανίστηκε σαν «κλαμμένη γάτα» και η Γκαγκάκη με την Τσολάκη στην… καρακοσμάρα τους! video

Βέβαια, όλη αυτή η συμπεριφορά του παρουσιαστή και της ομάδας του φαίνεται ότι έχει αντίκρισμα και στους διαφημιστές. Χαρακτηριστικά, τις τελευταίες ημέρες, η μία εταιρεία μετά την άλλη αποσύρουν τις διαφημίσεις τους από την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η οικονομική ζημία είναι μεγάλη και σίγουρα δημιουργεί εντονότερο προβληματισμό στα στελέχη του Φαλήρου.

Την ίδια στιγμή, βέβαια, δεν τίθεται θέμα διακοπής της εκπομπής, καθώς οι ιθύνοντες αποφάσισαν να δώσουν δεύτερη ευκαιρία στον οικοδεσπότη και το team του.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X