Μας άφησε άφωνους η Ντόρα Μπακογιάννη

Το φιλί Κυριάκου-Ντόρας
Ντόρα Μπακογιάννη και Κυριάκος Μητσοτάκης

Θα μας τρελάνουν αυτοί εκεί στην ΝΔ. Μετά τον Νίκο Δένδια, που μίλησε για οικογενειοκρατία, τώρα έρχεται η κόρη του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, αδελφή του προέδρου της ΝΔ και μητέρα του δημάρχου της Αθήνας Κώστα Μπακογιάννη, η Ντόρα Μπακογιάννη, να κάνει μάθημα αξιοκρατίας στον ΣΥΡΙΖΑ.

Με λίγα λόγια η πρώην υπουργός  μιλώντας στο ΣΚΑΙ ανέφερε ότι «Ο Τσίπρας, ενώ αποδέχθηκε ότι δεν έχει λαϊκή νομιμοποίηση, δίνει μήνυμα στη νεολαία ότι χρειάζεται μπάρμπας στην Κορώνη». «Δίνει μήνυμα ότι πρέπει να έχεις μπάρμπα στην Κορώνη για να μεταταχθείς, να αποσπασθείς να προσληφθείς στη Βουλή των Ελλήνων» τόνισε η βουλευτής της ΝΔ. «Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλάει για την ισότητα των ευκαιριών» πρόσθεσε.
Και είναι πραγματικά να αναρωτιέται κανείς, αν όλα αυτά τα λένε αλήθεια ή τα στελέχη της ΝΔ τρολάρουν τον ΣΥΡΙΖΑ. Γιατί, αν απλώς κάνουν την πλάκα τους, μπορεί κάποιος  να το κατανοήσει, αν, όμως, μιλάνε σοβαρά, τότε καλά θα έκαναν, κάθε φορά που είναι  να μιλήσουν για τέτοια θέματα, να κοιτιούνται στον καθρέφτη.

Ο Προβοκάτορας

Ο μεγάλος αντίπαλος του Κώστα Μπακογιάννη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Επιλογές