Ελλάδα

Μενίδι: Άγρια επίθεση σε αστυνομικούς επειδή τους χάλασαν το γλέντι

Μενίδι: Άγρια επίθεση σε αστυνομικούς επειδή τους χάλασαν το γλέντι
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αστυνομικοί της δυτικής Αττικής κλήθηκαν να μεταβούν σε σπίτι επί της οδού Βαρδουσίων καθώς υπήρξαν καταγγγελίες για διατάραξη κοινής ησυχίας και συνωστισμό. Στο σημείο έφτασαν δύο περιπολικά με οκτώ αστυνομικούς ωστόσο όταν πλησίασαν δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους διοργανωτές και συμμετέχοντες στο γλέντι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 50 άτομα άρχισαν να τους πετούν καρέκλες, τραπέζια και άλλα αντικείμενα καθώς και να τους φτύνουν. Επιπλέον, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες , προκάλεσαν φθορές στα περιπολικά σπάζοντας τα τζάμια. Παρά την άγρια επίθεση που δέχτηκαν από την οποία μάλιστα δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν, κατάφεραν να συλλάβουν τρία άτομα και να επιβάλουν τα προβλεπόμενα πρόστιμα στους διοργανωτές του γλεντιού. Η έρευνα ωστόσο συνεχίζεται προκειμένου να εντοπιστούν και οι υπόλοιποι που συμμετείχαν στο επεισόδιο.

Δείτε τις φωτογραφίες :

To ενημερωτικό της ΕΛΑΣ έχει ως εξής:

Στα πλαίσια της αντιμετώπισης των μέτρων προστασιας κατά του Covid 19 και της προστασίας της κοινής ησυχίας των πολιτών, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση Αστυνομικών που υπηρετούν στην Δυτικη Αττική, ξημερώματα της 27/9/2020, σε πολυπληθες γλέντι σε οικια Ρομα σε καταυλισμό των Αχαρνων. Οι Αστυνομικοί δέχθηκαν πλήθος αντικειμένων (κάνατες, μπουκάλια, ποτήρια κ.ο.κ) με αποτέλεσμα να τραυματιστουν 2 εξ αυτων, να προβληθούν σοβαρές φθορές σε ενα περιπολικό. Από τις συντονισμενες προσπαθειες των Αστυνομικών συνελήφθησαν 4 ατομα ΡΟΜΑ και βεβαιώθηκε πρόστιμο 3000 για παραβαση των μέτρων κατά της εξάπλωσης του COVID 19.

Στρατός: Στράτευση των γυναικών προτείνει έκθεση

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X