Ελλάδα

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που ήταν η αστυνομία;

Μιχάλη Χρυσοχοΐδη που ήταν η αστυνομία;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα αφιερώσουμε την είδηση στον υπουργό ΠΡΟΠΟ Μιχάλη Χρυσοχοΐδη με την ελπίδα ενός αιθεροβάμονα να μην χρειαστεί να του την ξαναφιερώσουμε.

«Ελάχιστα λεπτά χρειάστηκαν άγνωστοι στις Μυκήνες Αργολίδας για να τινάξουν στον αέρα ΑΤΜ και να πάρουν ότι χρήματα βρουν μέσα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 3.30 τα ξημερώματα άγνωστοι στο κέντρο του χωριού, μπροστά στο ξενοδοχείο “Η Ωραία Ελένη” τίναξαν στον αέρα στην κυριολεξία το ευρισκόμενο εκεί ΑΤΜ.

Δεν χρειάστηκαν παρά ελάχιστα λεπτά να πάρουν τις κασετίνες με τα χρήματα και να εξαφανιστούν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι γείτονες άκουσαν την έκρηξη και είδαν τα τζάμια σε όλα τα σπίτια περιμετρικά να γίνονται κομμάτια.»

Αν αναρωτηθείτε τι έκανε η αστυνομία; Ε, τώρα ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης της έχει αναθέσει άλλες προτεραιότητες, όπως για παράδειγμα να εισβάλει στην ΑΣΟΕΕ. Εξάλλου ένα ΑΤΜ ήταν σε ένα απομακρυσμένο χωριό. Δεν έγινε δα και στο κέντρο της Αθήνας;

Αν ρωτάτε αν θα επαναληφθεί η απάντηση είναι εύκολη όσο η αστυνομία κινείται και δρα στη λογική του δόγματος “νόμος και τάξη”.

Ο άτακτος Προβοκάτορας

Ο τσεκουράτος Μάκης δίνει γλυκά το σύνθημα: Βαράτε αλύπητα…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X