Ελλάδα

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία: Όποιος τολμά να εκστομίσει απειλές θα βρει απέναντί του τις Ένοπλες Δυνάμεις

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου στην Τουρκία: Όποιος τολμά να εκστομίσει απειλές θα βρει απέναντί του τις Ένοπλες Δυνάμεις
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

«Πριν από μερικές μέρες έδειξαν σε όλους, τις τεράστιες δυνατότητες του Πολεμικού Ναυτικού να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων. Πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να βοηθήσουμε ακόμα περισσότερο το Πολεμικό Ναυτικό και με μέσα. Στο πλαίσιο αυτού του αγώνα βρισκόμαστε εδώ σήμερα» ανάφερε σε άλλο σημείο της ομιλίας του, δίνοντας έμφαση στην σημασία ενίσχυσης του Στόλου με νέα καράβια.

Ταυτόχρονα, ο κος Παναγιωτόπουλος επεσήμανε πόσο σημαντική ήταν η πίεση που άσκησε ο ίδιος προσωπικά για την επιτάχυνση των διαδικασιών καθέλκυσης του πλοίου ενώ έπλεξε το εγκώμιο του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, που έτρεξε τις διαδικασίες να περιέλθουν τα ναυπηγεία Ελευσίνας στην αμερικανική ΟΝΕΧ, κι υπό την καθοδήγηση του Προέδρου, Πάνου Ξενοκώστα, να μπουν στην νέα εποχή, όπως συνέβη και στα ναυπηγεία Σύρου.

Στην τελετή καθέλκυσης παραβρέθηκαν επίσης ο Αναπληρωτής Υπουργός Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ κ. Νίκος Παπαθανάσης, Υφυπουργός Εθνικής Αμύνης κ. Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος Στυλιανός Πετράκης ΠΝ και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΕΘΑ κ. Αντώνης Οικονόμου.

Παρόντες ήταν επίσης ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου ΟΝΕΧ κ. Πάνος Ξενοκώστας, παράγοντες της ναυπηγοεπισκευαστικής βιομηχανίας, και οι εργαζόμενοι στα ναυπηγεία.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X