Ελλάδα

Νότια προάστια: Στον ανακριτή η «καυτή» Λιβανέζα για την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι (vid)

Νότια προάστια: Στον ανακριτή η «καυτή» Λιβανέζα για την πτώση του συντρόφου της από το μπαλκόνι (vid)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Στον ανακριτή θα απολογηθεί σήμερα, Τρίτη 26.03.2019, η 32χρονη που κατηγορείται ότι έσπρωξε τον σύντροφό της από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου (!) διαμερίσματος στα νότια προάστια το περασμένο Σάββατο το βράδυ.

Η απίστευτη υπόθεση στα νότια προάστια

Ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε στον κήπο της πολυκατοικίας μετά από πτώση του από το μπαλκόνι του διαμερίσματος όπου διαμένει.

Ο ίδιος κατάφερε να φτάσει, αν και τραυματισμένος, στο αυτοκίνητό του μέχρι να φτάσει το ΕΚΑΒ και να τον μεταφέρει στο Ωνάσειο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος, υπεύθυνη για την πτώση του είναι η 32χρονη σύντροφός του, λιβανέζικης καταγωγής, η οποία δηλώνει διερμηνέας. “Εκείνη φταίει που έπεσα” κατάφερε να ψελλίσει, βαριά χτυπημένος.

H 32χρονη κρατείται, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, παραπέμφθηκε στον Ανακριτή και αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Τι συνέβη στα νότια προάστια

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι καυγάδισε και κάποια στιγμή βγήκαν στο μπαλκόνι του διαμερίσματος εκεί όπου ο 39χρονος άνδρας βρέθηκε στο κενό με σοβαρά τραύματα.

νότια προάστια

Από την πλευρά της η 32χρονη ισχυρίζεται ότι είναι αθώα ενώ σήμερα μέσω του δικηγόρου της κ. Βασίλη Νουλέζα θα καταθέσει υπόμνημα ζητώντας τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για να αποδειχθεί η εξάρτηση του 39χρονου από ναρκωτικές ουσίες.

Όπως έγινε γνωστό, το ζευγάρι είναι μαζί τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Η 32χρονη είναι διερμηνέας, κόρη μιας Λιβανέζας και ενός Έλληνα, ο οποίος δεν βρίσκεται στη ζωή. Η ίδια έχει υπάρξει θύμα ενδοοικογενειακής βίας πριν από εννέα χρόνια όταν ήταν μαζί με τον γιο γνωστής επιχειρηματία. Τότε είχε προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

https://www.youtube.com/watch?v=YW8SgKoa4_A

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X