Ελλάδα

Ο άριστος Ψαριανός, το “γκομενάκι” και ο Κυριάκος

Ο άριστος Ψαριανός, το “γκομενάκι”  και ο Κυριάκος
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Για αρίστους μας μιλούν, αλλά τους αθλίους αγκαλιάζουν. Οποία παρακμή για τη Νέα Δημοκρατία να συναγελάζεται με τύπους σαν τον Γρηγόρη Ψαριανό. Μάλιστα, να θεωρεί και επιτυχία της το άνοιγμα προς το χώρο που εκπροσωπεί ο Ψαριανός.

Ποιο χώρο άραγε; Των σεξιστών, των παρακμιακών, των πολιτικών γυρολόγων που παρασέρνει ο άνεμος του συμφέροντος και της προσωπικής επιβίωσης. Του κόσμου χωρίς αρχές, που η αθυροστομία, η χοντράδα και η δήθεν εκκεντρικότητα θεωρείται προσόν, ενώ δεν είναι παρά η επιτομή της παρακμής.

Αυτόν τον άριστο αγκάλιασε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και αν έστω για μία στιγμή εννοούσε τα λεγόμενα περί αρίστων, θα έπρεπε να τον είχε ξαποστείλει με συνοπτικές διαδικασίες μετά την ανάρτηση με την οποία αποκαλεί “γκομενάκι” την υπουργό Εργασίας Εφη Αχτσιόγλου.

Για να αντιληφθείτε το ποιόν και το επίπεδο του άριστου -κατά Κυριάκο- Ψαριανού αρκεί να διαβάσετε

«Λοιπόν, παραμυθάκια τέλος…μικρός, ήμουνα προοδευτικός φιλελεύθερος, μετά πέρασα μια Αριστερή Παρένθεση μισού αιώνα. Την κλείνω τώρα. Χαίρετε!».

Αλλά δυστυχώς δεν μας χαιρέτισε. Πήρε μεταγραφή, αφού προηγουμένως βρέθηκε στη στοργική αγκαλιά του Αδωνι. Τυχαίο;

Αλλά όπως λέει ο λαός  “με στραβό θα κοιμηθείς θα αλληθωρίσεις” και ο Γρηγόρης τον τελευταίο καιρό κοιμάται (μεταφορικά βεβαίως) με τον Αδωνι. Τόσο εκκωφαντικά έκλεισε την παρένθεση μισού αιώνα… Πήδησε στην ακροδεξιά πτέρυγα της ΝΔ που σφύζει από ματσίλα και σεξισμό και φαίνεται πως βρήκε τη χλωρίδα και πανίδα όπου πάντα ανήκε…

Και ιδού η απόδειξη με νέα παραληρηματική ανάρτηση στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου (σημαδιακή ώρα για ματσό). Στρέφει τα σεξιστικά του βέλη εναντίον της Έφης Αχτσιόγλου, την οποία χαρακτηρίζει «γκομενάκι». Αφορμή, ήταν παρατήρηση ενός χρήστη του twitter για την επιλογή του φωτογράφου μεγάλου ειδησεογραφικού πρακτορείου να τραβήξει την υπουργό σε συγκεκριμένη στάση στη Βουλή.

Ο Γρηγόρης Ψαριανός, ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί στο twitter ότι η υπουργός γι’ αυτόν είναι ένα «γκομενάκι» που μάλιστα του αρέσει, και στη συνέχεια να στείλει «φιλάκια» με την αηδιαστική ατάκα «μουτς μωρό μου».

Συγκεκριμένα, έγραψε στο twitter, ανάμεσα σε λουλουδάκια και καρδούλες:

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X