Ελλάδα

Ο Ευάγγελος Αντώναρος “σφάζει” τον Αδωνι Γεωργιάδη

Ο Ευάγγελος Αντώναρος “σφάζει”  τον Αδωνι Γεωργιάδη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί τον Αδωνι Γεωργιάδη. Οπου τον βρει τον σφάζει, ενίοτε με το βαμβάκι και ενίοτε με άγριο τρόπο. Ομως, πάντα υπάρχει μία αφορμή που έχει δοθεί.

Αυτή τη φορά ο λόγος είναι οι επιδόσεις της ελληνικής οικονομίας, οι εξελίξεις στις επενδύσεις και γενικώς ο σκοτεινός ορίζοντας στην οικονομία, τον οποία δεν βλέπετε γιατί η συντριπτική πλειοψηφία όλων των μέσων ενημέρωσης, αποφεύγουν να πουν την πικρή αλήθεια. Ολα τα καλωπίζουν, όλα τα παρουσιάζουν αισιόδοξα.

Ο Ευάγγελος Αντώναρος με την ανάρτησή του είναι εξόχως δηκτικός.

Διαβάστε την ανάρτηση

Απαράδεκτα στοιχεία!

Είμαι βέβαιος. Κάποιος στη ΕΛΣΤΑΤ ασφαλώς θα κάνει μποϋκοτάζ και θα παραποιεί τα στοιχεία για να κηλιδώσει τις αοκνες προσπάθειες του αρμοδίου υπουργού ο οποίος βλέπει παντού ανάπτυξη και προαναγγέλλει διαρκώς την άφιξη μπουλντοζών και άλλων παρεμφερών βαρέων μηχανημάτων . Ο αρμόδιος υπάλληλος της ΕΛΣΤΑΤ, υπηρέτης ασφαλώς της προηγουμένης κυβέρνησης, πρέπει να ταυτοποιηθεί πάραυτα, να απολυθεί με συνοπτικές διαδικασίες και να παραδοθεί στη δημόσια χλεύη με αναγραφή του ονόματος του σε ολοσέλιδες καταχωρίσεις που θα φροντίσει να δημοσιευθούν με το ανάλογο αντίτιμο φυσικά σε όλες τις εφημερίδες με κυκλοφορία άνω των 25 φύλλων την ημέρα το αρμόδιο υπουργείο. Δεν είναι δυνατόν ένας ποταπός υπάλληλος να διασύρει την προσπάθεια του λαοπρόβλητου υπουργού. Και κυρίως: Να απαγορευθεί μέχρι νεωτέρας η δημοσίευση όλων των στατιστικών.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X