Ελλάδα

Ο Πανούσης, ο Αλέξης, οι κότες, τα κοτσίφια και οι αϊτοί

Ο Πανούσης, ο Αλέξης, οι κότες, τα κοτσίφια και οι αϊτοί
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τι προτιμάτε εσείς; Τις κότες τα κοτσίφια ή τους αϊτούς; Εξαρτάται θα μου πείτε αν θέλετε να τα κάνετε σούπα ή ψητά. Στη σούπα θα προτιμήσετε τις κότες και μάλιστα τις παχιές κότες. Στα ψητά η προτίμηση κλείνει προς τα κοτσίφια, τα οποία, αν είστε μάστορας στο ψήσιμο, σας διαβεβαιώ ότι είναι εξαιρετικός μεζές. Οσο για τους αϊτούς μάλλον θα τους απορρίψετε καθότι εμείς οι Ελληνες, δεν τους θεωρούμε έδεσμα και δεν τους βάζουμε στο τραπέζι μας.

Κάπως έτσι φαντάζομαι θα σκέφτηκε ο Αλέξης Τσίπρας, όταν σχεδίαζε το άνοιγμα προς την Κεντροαριστερά. Τουλάχιστον αυτό το συλλογισμό κάνει ο καθηγητής Γιάννης Πανούσης, ο οποίος έχει διατελέσει και υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Ο σεβάσμιος καθηγητής λοιπόν σε συνέντευξή του, αναφερόμενος στη διεύρυνση που επιχειρεί ο Αλέξης Τσίπρας είπε με σκωπτική (ευχάριστη και διασκεδαστική θα έλεγα διάθεση): «Δεν ξέρω τι πουλιά περιμένει να πιάσει αλλά φοβάμαι ότι οι μέχρι σήμερα οι απόχες του Αλέξη Τσίπρα μάλλον κοτσίφια και κότες έχουν τσιμπήσει παρά αϊτούς και περιστέρια».

Προσπερνώ την επουσιώδη διάσταση, ότι ενδεχομένως η αναφορά του σεβάσμιου Γιάννη Πανούση να ήταν προσβλητική για συναγωνιστές, ενδεχομένως συντρόφους πρώην και νυν πιθανόν.

Και αναρωτιέμαι αν ο σεβάσμιος Γιάννης Πανούσης θεωρεί τον εαυτό αϊτό ή περιστέρι. Γιατί αν τον θεωρεί αϊτό ας συνεχίσει το πέταγμά του ψηλά και την αναζήτηση τροφής. Αλλά αν τον κατατάσσει στα  περιστέρια να προσέχει γιατί κι΄ αυτά είναι νόστιμα εδέσματα…

Ο Προβοκάτορας

Το λάικ της Μαρέβας για το πληρωμένο σeξ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X