Ελλάδα

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τον Νικήτα Κακλαμάνη για τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια»

Ο Παύλος Πολάκης σχολίασε τον Νικήτα Κακλαμάνη για τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Την τοποθέτηση του βουλευτή της ΝΔ και αντιπροέδρου της Βουλής, Νικήτα Κακλαμάνη, για τα «νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια», που «έγραφαν τόσα χρόνια σχετικά με το δημόσιο εθνικό σύστημα υγείας», σχολίασε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης.

Κακλαμάνης: Τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια να μην ξαναπιάσουν στην πένα τους το δημόσιο σύστημα υγείας

«Ο Νικήτας ως έξυπνος δεξιός καταλαβαίνει το πολιτικό τσουνάμι που έρχεται και γυρίζει το σκοπό για να διασωθεί…», σχολιάζει, μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης.

Πριν από λίγο (οπως με πληροφόρησαν γιατί βοθροκαναλα δεν παρακολουθώ) ο βουλευτης και πρώην υπουργος κος Νικητας Κακλαμάνης στην εκπομπή της Τρέμη , είπε γιά “τα νεοφιλελεύθερα παπαγαλάκια που θέλανε να διαλύσουν το εθνικό σύστημα υγείας” και πως «…όταν τελειωσει όλο αυτό θα ανοιξει το στόμα του και τοτε θα δούνε». Και «…να αφήσουν ήσυχο το ΕΣΥ και τους νοσοκομειακους».!!!!!!!!!!!!!!
Ο Νικήτας ως έξυπνος δεξιός καταλαβαίνει το πολιτικό τσουνάμι που έρχεται και γυρίζει το σκοπό για να διασωθεί….
Γι αυτό το λόγο αναρτώ δυο χιουμοριστικές «συνθέσεις» που περιγράφουν πλήρως αυτό που συμβαίνει τώρα και θα συμβεί πιο πολύ αύριο:: την κατάρρευση με κρότο όλης της νεοφιλελεύθερης ιδεολογίας της Σχολης του Σικάγου και της Θάτσερ ,περί της ρύθμισης των αγορών και της ιδιωτικοποίησης του κοινωνικού κρατους και των δημοσίων αγαθών ….
Καλό ξημέρωμα ,υπομονή,κουράγιο ,πολιτικές αποφάσεις στήριξης του Εσυ και των λειτουργών του,στήριξης των εργαζομενων και των μικρομεσαίων και ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ όλοι μαζί να βγούμε από την περιπέτεια της πανδημίας του κορωναϊού με τις λιγότερες απώλειες.ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΘΑ ΑΝΑΣΧΕΔΙΑΣΤΟΥΝ!!!

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2537881089788690&id=100007004708966

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X