Ελλάδα

Οι 4 που διεκδικούν τη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

Οι 4 που διεκδικούν τη γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πολλά λέγονται και γράφονται σχετικά με την θέση του Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ η οποία αναμένεται να αποτελέσει και ένα από τα βασικά σημεία τριβής στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ .

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι πολλά, αλλά ο Δημήτρης Τζανακόπουλος ο Νάσσος Ηλιόπουλος , η Ρένα Δούρου και ο Χρήστος Σπίρτζης  εμφανίζονται ως οι επικρατέστεροι γι αυτή την θέση.

Παρά την έντονη επιθυμία που έχει η Ρένα Δούρου να βρεθεί στη θέση, η υποψηφιότητά της μοιάζει να είναι αδύναμη, καθώς τα όσα συνέβησαν στο Μάτι θα την ακολουθούν για καιρό ακόμα.

Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος δεν εμφανίζεται ένθερμος υποστηρικτής του σεναρίου να αναλάβει την ηγεσία του κόμματος, παρά το γεγονός ότι θα μπορούσε να συγκεντρώσει και τα ψήφους της εσωκομματικής αντιπολίτευσης, καθώς το τελευταίο διάστημα εμφανίζεται να βρίσκεται μεν  δίπλα στον πρόεδρο αλλά όχι πάντα με την λογική του Αλέξη Τσίπρα.

Ο Νάσσος Ηλιόπουλος είναι για πολλούς ένα μικρό «διαμάντι», καθώς γύρω του συσπειρώνει και τους προεδρικούς και τους κομματικούς. Ο χαρακτήρας του και η στάση που έχει κρατήσει όλο το διάστημα στα εσωκομματικά προβλήματα τον κάνουν να είναι μια δυνατή υποψηφιότητα.

Τέλος, ο Χρήστος Σπίρτζης εμφανίζεται για τους προεδρικούς ως η καλύτερη επιλογή αν και οι κομματικοί έχουν τις αντιρρήσεις τους δεδομένου ότι ο πρώην υπουργός προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ…

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X