Αθλητισμός

Πανηγύρι μεταξύ ΟΣΦΠ – Γιαννακόπουλου! Διαρκείας, 8 ευρώ… ΔΕΗ!

Πανηγύρι μεταξύ ΟΣΦΠ – Γιαννακόπουλου! Διαρκείας, 8 ευρώ… ΔΕΗ!
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ένας… χαμός επικρατεί -για μια ακόμη φορά- μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Δημήτρη Γιαννακόπουλου και του ΟΣΦΠ!

Τουλάχιστον σε αυτή την περίπτωση… το τρολάρισμα πάει σύννεφο και δεν υπάρχουν ακρότητες!

Την αρχή… ο Γιαννακόπουλος!

Όλα ξεκίνησαν όταν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έκανε ένα ιδιαίτερο… κάλεσμα «σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ», με την ανακοίνωση να καταλήγει: «στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ».

Αναλυτικά η ανακοίνωση – πικάρισμα στον ΟΣΦΠ

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, έπειτα από την οριστική επικύρωση του υποβιβασμού της ΚΑΕ Ολυμπιακός στην Α2 Εθνική Κατηγορία και με αυξημένο το αίσθημα ευθύνης απέναντι σε όσους αγαπούν το ελληνικό μπάσκετ ανακοινώνει ότι:

Όποιος φίλαθλος του Ολυμπιακού επιθυμεί να παρακολουθήσει τις αναμετρήσεις της Basket League-όπως φυσικά και των άλλων διοργανώσεων που θα μετέχει ο Παναθηναϊκός- προσκομίζοντας την κάρτα διαρκείας της ΚΑΕ Ολυμπιακός της περσινής αγωνιστικής περιόδου, θα έχει 50% έκπτωση στην αγορά εισιτηρίου διαρκείας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ.

Στο ΟΑΚΑ, στην έδρα του Παναθηναϊκού, θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι όσοι αγαπούν πραγματικά το εθνικό μας σπορ και παράλληλα επιθυμούν να παρακολουθούν από κοντά αγώνες μεταξύ των ομάδων που ανήκουν στα «σαλόνια» του ελληνικού μπάσκετ.

Απάντηση ΟΣΦΠ με… οκτώ ευρώ!

Ο Ολυμπιακός απάντησε στο πικάρισμα του Παναθηναϊκού, ο οποίος έβγαλε ανακοίνωση για… έκπτωση στα εισιτήρια διαρκείας με επίδειξη της περσινής κάρτας από τους «ερυθρόλευκους».

Οι “ερυθρόλευκοι” κατέθεσαν το ποσό των 8 ευρώ για το Pao Alive. θέλοντας να πικάρουν με τη σειρά τους τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Στα social media της ΚΑΕ, κοινοποιήθηκε, μάλιστα και η σχετική απόδειξη κατάθεσης του ποσού στον σχετικό λογαριασμό!

Και… ξανά Γιαννακόπουλος!

Η αντίδραση του Γιαννακόπουλου ήταν άμεση. Μέσω ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού συμβούλεψε τους ανθρώπους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να δώσουν τα 8 ευρώ στη ΔΕΗ ή τον Μιλουτίνοφ.

«Δεν τα δίνετε καλύτερα στον Μιλουτίνοφ ή στη ΔΕΗ«, έγραψε ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X